Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 17 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 B Diumenge 30 de gener CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA 4

30/1/2022

Contundent i gran victòria del CF Amposta al camp de l’Ulldecona. Molt bona sortida de l’equip amb ambició i control del partit. Al minut 32 Becerra ha fet el 0 a 1 amb molt bona definició i gran desmarcada. Amb aquest resultat ha arribat el descans. Sensacional segona part amb un altre gol de Becerra al minut 50, i domini total del partit. Peke al minut 77 ha fet el tercer gol i Aleix López de penal ha sentenciat el partit al minut 83. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Enhorabona!!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 17 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8 B Diumenge 30 de gener CF ULLDECONA 0 - CF AMPOSTA  4
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta