PARTIT DE RECUPERACIÓ JORNADA 15 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Dimecres 2 de març CF AMPOSTA 3 - CF AMPOLLA 0

2/3/2022

Contundent i sensacional victòria del CF Amposta contra un rival directe. Sortida fulminant de l’Amposta amb gran gol de Peke al minut 2. Només 6 minuts més tard Felipe ha fet el segon gol. Gran primera part de l’equip arribant el descans amb el 2 a 0. A la segona part l’Ampolla ha estirat línies sense crear perill però al minut 58 Felipe ha sentenciat el partit fent el 3 a 0 de penal. Ha tingut més ocasions l’Amposta però al final 3 a 0. Volem felicitar als jugadors,  al cos tècnic i a l’afició. Aquest diumenge 6 de març a les 18:30 hores CF La Sénia - CF Amposta, penúltima jornada.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PARTIT DE RECUPERACIÓ JORNADA 15 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Dimecres 2 de març  CF AMPOSTA 3 - CF AMPOLLA  0