13/3/2022

No ha pogut ser. El CF Amposta no jugarà el playoff d’ascens. Bon inici de partit tot i saber el resultat de l’altre partit, els jugadors han sortit en buscar del partit i als minuts 9 Becerra de cap i al 27 Peke han establert el 2 a 0 arribant així al descans. A la segona part s’ha baixat la intensitat i el rival poc a poc ha creant perill i al minut 71 ha retallat distàncies. Al afegit minut 94 ha arribat l’empat. Felicitem als jugadors i al cos tècnic l’esforç i implicació i d’aquests darrers partits.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 22 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8. Diumenge 13 de març CF AMPOSTA 2 - AT. MORA LA NOVA 2