Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP. 1 Dissabte 12 de març CF AMPOSTA B 1 - SCER L’AMETLLA DE MAR 2

12/3/2022

Nova derrota del CF Amposta B que no puntua. Fluixa primera part de l’Amposta B que s’ha vist superat pel rival que s’ha avançat al marcador al minut 37. A la segona part ha continuat la mateixa tònica de partit i l’Ametlla ha marcat el segon gol al minut 61. A partir d’aquest moment l’Amposta B ha reaccionat, ha jugat millor i al minut 77 Juli ha reduit distàncies amb un gran gol. Fins al final del partit hi ha hagut opcions de l’empat que no ha arribat. Ànims als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP. 1 Dissabte 12 de març  CF AMPOSTA B 1 - SCER L’AMETLLA DE MAR   2