Jornada 1 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2. Diumenge 27 de març CF AMPOSTA 0 - CF VILASECA 0

27/3/2022

Heroic empat del CF Amposta en un partit trencat. L’equip ha sortit a pel partit i ha dominat totalment al rival fins que al minut 8 roja directa a Calleja que condiciona la resta de partit. Però al minut 42 la segona targeta groga molt rigurosa a Marc ha provocat una clara inferioritat. Gran segona part del CF Amposta que ha resistit en 8 jugadors de camp i ha tingut alguna ocasió per guanyar el partit. Felicitem als jugadors per la seva lluita i entrega durant els 90 minuts i a continuar lluitant. Proper diumenge que ve 3 d’abril a les 12:00 hores rebrem a casa al Remolins-Bítem.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 1 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2. Diumenge 27 de març CF AMPOSTA  0 -  CF VILASECA  0