Jornada 4 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Diumenge 24 d’abril CF VILASECA 2 - CF AMPOSTA 1

24/4/2022

Derrota del CF Amposta al minut 94 en un partit duríssim. Bona sortida de l’Amposta que s’ha avançat al marcador al minut 19 amb gol de Becerra. Però l’equip local ha reaccionat ràpidament empatant al minut 30 i ha dominat fins al descans. Partit trabat a la segona part amb permisibilitat de l’àrbitre al joc dur local i quan estava l’empat a tocar ha arribat el 2 a 1 al descompte al minut 94. Queden dos partits i caldrà esperar la salvació matemàtica. Molts d’ànims als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 4 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Diumenge 24 d’abril  CF VILASECA  2 - CF AMPOSTA  1