Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 4 TERCERA CATALANA GRUP . Dissabte 22 d’octubre CF MASDENVERGE 1 - CF AMPOSTA 1

22/10/2022

Segon empat consecutiu a la lliga del CF Amposta al camp del Masdenverge. Bona sortida del CF Amposta dominant el partit i Marc López ha inaugurat al marcador al minut 16. Domini total i moltes ocasions de gol a la primera part del CF Amposta que no ha sentenciat el partit. A la segona part el partit s’ha igualat i el Masdenverge ha empatat al minut 66. Al final cap dels dos equips ha desfet l’empat i el part ha acabat amb el resultat de 1 a 1. Diumenge que ve rebrem al Perelló a casa.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 4 TERCERA CATALANA GRUP . Dissabte 22 d’octubre  CF MASDENVERGE 1 - CF AMPOSTA  1
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta