Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 6 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 6 de novembre CF GANDESA 2 - CF AMPOSTA 0

6/11/2022

Primera derrota de la temporada al camp del líder. En un partit igualat amb molt bona primera del CF Amposta, l’efectivitat i la pegada del Gandesa ha suposat aquesta derrota. En 4 minuts, als 36 i 40, han arribat els dos gols de l’equip local que han posat el partit molt complicat. Amb el resultat de 2 a 0 ha arribat el descans, marcador que no s’ha mogut sent el aquest el resultat definitiu. La primera posició queda lluny.Diumenge que ve rebrem a casa a l’Ametlla de Mar.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 6 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 6 de novembre  CF GANDESA 2 - CF AMPOSTA  0
[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta