Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 11 de desembre FC GODALL 1 - CF AMPOSTA 3

11/12/2022

Gran victòria del CF Amposta, tres punts vitals, en un camp complicat en molt mal estat. Aviat ha arribat el primer gol de Becerra al minut 13, en una primera part totalment dominada pel CF Amposta que ha tingut 9 ocasions clares de gol. Amb el 0 a 1 ha arribat el descans. A la segona part Becerra al minut 58 ha fet el segon gol i tot i el penal a favor del Godall al minut 77 que ha escurçat diferències, Cristo ha sentenciat el partit al minut 85. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 11 de desembre   FC GODALL 1 -  CF AMPOSTA   3