Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de febrer CF AMPOSTA 6 - UD JESÚS I MARIA "B 0"

5/2/2023

Victòria del CF Amposta per 6 a 0 contra el filial del Jesús i Maria. Gran sortida de l’equip amb gols de Ferreres al minut 4, Nico al 8 i Felipe al 10. Domini absolut amb possessió de la pilota i gran pressió de tot l’equip; Ferreres al minut 34 ha fet el 4 a 0 i Nico al 44 el 5 a 0, resultat en que ha arribat el descans. Segona part sense història, amb canvis, reservant jugadors i Tomàs al minut 83 ha establert el 6 a 0 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de febrer  CF AMPOSTA 6 - UD JESÚS I MARIA "B  0"