Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 19 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 4 de març CF JESÚS CATALÒNIA B 1 - CF AMPOSTA B 3

4/3/2023

Sensacional victòria del CF Amposta B contra un rival directe a la classificació en un sempre difícil camp. Molt bona sortida de l’equip que fa el 0 a 1 al minut 13 per part de Roger i Xavier Sabater el segon al minut 30. Amb aquest resultat de 0 a 2 ha arribat el descans. A la segona part Versiano al minut 50 ha sentenciat el partit tot i el gol de l’honor de l’equip local al  minut 89. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 11 de març rebrem a casa al CD La Cava B a les 17:00 hores.

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta