Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 12 de març CE PERELLÓ 0 - CF AMPOSTA 1

12/3/2023

Victòria treballada, sofrida, però molt important de l’Amposta al camp del Perelló, un equip que no té res a veure amb el de la primera volta. Primera part molt igualada en oportunitats i joc en un camp de reduïdes dimensions. Amb empat a 0 gols ha arribat el descans. A la segona part un Amposta més ambiciós ha anat a per la victòria i Quim al minut 61 ha fet el primer i únic gol del partit. Fins al final sofriment i patiment. Diumenge que ve 19 de març 17:30 hores rebrem al lider, el CF Gandesa.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 12 de març CE PERELLÓ 0 - CF AMPOSTA  1

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta