Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

19-MAR-2024

Aquest diumenge 24 de març a les 17:30 hores es disputarà a l’Estadi de futbol Municipal d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 23 de Tercera Catalana grup 18, entre el CF Amposta i el CD Tortosa Ebre B.

18-MAR-2024

Aquest diumenge 24 de març a les 16:00 hores es disputarà, al Camp de futbol Municipal de Ginestar, el partit corresponent a la jornada 23 de Quarta Catalana grup 30, entre el CD Ginestar i el CF Amposta B.

17-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta, sofrida fins al final però 3 punts d’or contra un bon rival a un camp complicat. Inici de partit amb domini altern, però poc a poc l’Amposta ha imposat un gran domini i ha arribat el primer gol de Nico al minut 25. Només 5 minuts després ha empatat de penal el Perelló. Gran reacció amb gols de Roger al 35 i Calleja al 40. A la segona part al 52 fa el segon gol el Perelló. Fins al final domini local i Manel ha salvat l’equip. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 17 de març CE PERELLÓ 2 - CF AMPOSTA  3

16-MAR-2024

Victòria del CF Amposta B suada i lluitada, però merescuda per 1 a 0 contra el Sant Jaume d’Enveja. Primera part dominada pel CF Amposta B que ha tingut ocasions per adelantar-se al marcador. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part ha arribat el gol de Josep Orti al minut 53 que ha significat la victòria, tot i els intents sense perill d’empatar del rival. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 16 de març CF AMPOSTA B 1- UE SANT JAUME D’ENVEJA  0

10-MAR-2024

Sensacional i gran victòria del CF Amposta per 3 a 0 contra La Cava, segon classificat. Gran ambient a l’estadi i primera part intensa amb domini del CF Amposta amb poques ocasions. Amb empat a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’Amposta ha sortit a pel partit, ficant més ritme i una gran superioritat física. Céspedes al 62, i Ibra al 67 i 87 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. I als dos equips i aficions per l’esportivitat mostrada tot el partit.

Jornada 21 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 10 de març  CF AMPOSTA  3 - CD LA CAVA  0

9-MAR-2024

Gran i importantíssima victòria del CF Amposta B al camp d’un aspirant a l’ascens. Partit molt igualat i intens que ha decidit Denys al temps de descompte. Tres punts d’or per continuar líders. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 16 de març a les 16:00 hores rebrem a casa al Sant Jaume d’Enveja.

2-MAR-2024

Gran victòria del CF Amposta B per 3 gols a 1 contra La Galera. Domini del CF Amposta B a l’inici de partit que ha fet el primer gol al minut 36 mitjançant Anass, però ha reaccionat ràpidament La Galera. Només 3 minuts més tard, al 39 ha empatat. Amb empat a 1 ha arribat el descans. A la segona part Gisbert al minut 51 i Saliou al 86 han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

2-MAR-2024

Victòria plàcida del CF Amposta al camp del cuer. Des del primer minut superioritat de l’equip amb gol ràpid de Ferreres al minut 7, i Longan al minut 10 ha fet el segon. Ferreres al 23 i Marc López al 41 han fet el 0 a 4 arribant el descans. Segona part sense història amb 2 gols més de Felipe al minut 51 i Ilias al 65. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve 10 de març rebrem al segon classificat La Cava a les 17:00 hores.

Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP 18. Dissabte 2 de març  CF JESÚS CATALÒNIA B 0 - CF AMPOSTA  6

25-FEB-2024

Victòria del CF Amposta més difícil del que demostra el resultat final. Al minut 1 s’adelanta el Godall de penal. Cop dur que ha costat a l’equip refer-se. Tot i dominar fins al 34 no ha empatat Ilias, gran gol. Descans empat a 1. A la segona part la superioritat física i tècnica de l’Amposta s’ha imposat i Calleja al minut 62, Marc López al 79 i Longan als minuts 83 i 85 han sentenciat el partit, més complicat del previst. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve anem a Jesús.

Jornada 19 TERCERA CATALANA GRUP 18. Diumenge 25 de febrer  CF AMPOSTA 5 - FC  GODALL  1

24-FEB-2024

Gran victòria del CF Amposta B al camp de La Cava B per 0 gols a 2. Quan arribava el descans i pareixia inamobible l’empat a 0, Denys de penal al minut 43 ha fet el 0 a 1. A la segona part Sergi al minut 69 ha sentenciat el partit establint el 0 a 2 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 19 QUARTA CATALANA GRUP 30. Dissabte 24 de febrer : CD LA CAVA B 0 - CF AMPOSTA B  2

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta