CRÒNIQUES 1ER EQUIP

Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 27 d’octubre 17:00 hores: CF AMPOSTA - AT. RODA DE BARÀ

21-OCT-2024

Aquest diumenge 27 d’octubre a les 17:00 hores, es disputarà a l’Estadi de futbol Municipal d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 6 de Segona Catalana grup 6, entre el CF Amposta i l’At. Roda de Barà.

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 d’octubre  UE REMOLINS-BÍTEM 2 - CF AMPOSTA 0

20-OCT-2024

Segona derrota a la lliga del CF Amposta a un camp sempre complicat. Inici de partit dominat per l’equip local que al minut 10 ha fet el primer gol i al minut 30 el segon. Un Amposta apàtic i gris sense capacitat de reacció. 4 canvis al descans han canviat l’equip i la segona part ha estat totalment diferent amb clares ocasions de gol salvades in extremis pel porter local. Tot i la insistència i domini del CF Amposta no ha arribat el gol i el marcador no ha canviat. Toca seguir endavant.

Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 d’octubre CF AMPOSTA 2 - CD MORELL 1

13-OCT-2024

Gran victòria del CF Amposta contra un bon equip. Segona victòria a casa. Inici del CF Amposta molt bo dominant i tenint la pilota. Al minut 22 Martínez fa l’1 a 0, però només un minut després empata el Morell. Moltes ocasions de gol sense profit. Descans amb empat a 1. A la segona part el partit s’ha igualat més, amb un joc més embolicat i trabat. Però al minut 90 Martinez amb un gran gol de cap ha dictat sentència. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la seva implicació.

Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 6 d’octubre  CF GAVÀ 1 - CF AMPOSTA  2

6-OCT-2024

Gran victòria del CF Amposta, primera a domicili contra un rival històric. Bona sortida del CF Amposta, ben plantat al camp i dominant el partit, però amb poques ocasions de gol. Amb el resultat d’empat a 0 ha arribat el descans. A la segona part el Gavà ha fet un pas endavant, però l’Amposta seguia ordenat. Al 68 Xavier Calleja ha fet el primer el gol. El Gavà apretava i ha arribat l’empat al 82. Però Ibra al minut 85 ha fet el gol definitiu i victòria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 29 de setembre  CF AMPOSTA  1 - CF CUBELLES  0

29-SET-2024

Gran victòria del CF Amposta contra un bon rival. Tres punts d’or. Primera part dominada pel CF Amposta, però sense crear clares ocasions de gol ni un equip ni l’altre. Descans amb empat a 0. A la segona part el CF Amposta ha sortit a pel partit i Martinez al minut 55 en un gran jugada individual ha fet el gol que ha donat la victoria. A partir d’aquí el Cubelles ha avançat línies sense perill tot i els molts minuts de temps afegit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la seva implicació.

Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 de setembre UD VISTA  ALEGRE 2 - CF AMPOSTA  0

22-SET-2024

Derrota injusta del CF Amposta en el primer partit de lliga a un camp molt complicat. Partit dominat pel CF Amposta a la primera part i a la segona fins a 4 minuts fatídics. Al minut 65 fa el primer gol l’equip local, i al minut següent és produeix l’expulsió de Roger Curto per doble trageta groga, i al minut següent, al 69 arriba el segon gol que sentència el partit. Felicitem als jugadors per la seva lluita i entrega. Diumenge que ve 29 de setembre a les 17 hores rebrem a casa al Cubelles.

CAMPIONS !!!!III MEMORIAL SOLIDARI MESTRE TORRES. Dimecres 11. Final: CF AMPOSTA 1 - CD LA CAVA 0

11-SET-2024

CAMPIONS!!!!! El CF Amposta s’ha proclamat campió del III Memorial Solidari Mestre Torres, disputat al camp de futbol de l’Aube de Jesús i Maria, guanyant la final per 1 a 0 contra La Cava. A la semifinal el CF Amposta va guanyar 2 a 0 al Tortosa Ebre. I a l’altra semifinal La Cava es va imposar als penals al Jesús i Maria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

COPA CATALUNYA: Diumenge 8 de setembre 19:00 hores CF AMPOSTA 1 - 1 (5-6 penals) CF LA SÈNIA

8-SET-2024

Derrota del CF Amposta als penals contra La Sénia en eliminatòria de COPA CATALUNYA. Gran partit del CF Amposta en front d’un rival d’una categoria superior. Inici del partit dominat per La Sénia que s’avança al marcador al darrer minut de la primera part. Segona part totalment dominada pel CF Amposta que empata Roger Garcin de penal al temps afegit. A la tanda de penals s’ha imposat La Sénia per 6 a 5. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per gran partit disputat.

PARTIT AMISTÓS FESTES AMPOSTA 2024. Dijous 15 d’agost  CF AMPOSTA 4 - CF MASDENVERGE 0

15-AGO-2024

Primer partit de pretemporada i primera victòria. Bon partit del CF Amposta que ha guanyat 4 a 0 al Masdenverge en una molt bona primera part. Al descans el resultat ha estat de 3 a 0. Molts canvis a la segona part i molt bones sensacions.

39a. edició TROFEU JUVENIL CIUTAT D’AMPOSTA "MEMORIAL JOAN GIL ALONSO". 9 i 10 d’agost