Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Cròniques temporada 2011/2012

Jornada 37. Diumenge 6 de maig. FC SANTBOIÀ 5 - CF AMPOSTA 1

6-MAI-2012

Derrota abultada pel que s´ha vist al terreny de joc. Un gol de falta(inexistent) directa als 57 segons ha posat les coses molts fàcils a l´equip local. L´Amposta molt mermat de jugadors ha respós amb professionalitat. Volem agrair als jugadors i cos tèc

Jornada 36: Diumenge 29 d´abril  CF AMPOSTA  2 - AEC MANLLEU  2

29-ABR-2012

Bon partit del CF Amposta que ha plantat cara i ha dominat a un equip que lluita per pujar a Segons "B". Gols de David i Òscar.Llàstima d´un penal fallat per Gustavo amb 2-1 al marcador.Felicitats als jugadors i cos tècnic per la seva professionalitat. D

Jornada 35. Diumenge 22 d´abril  ESPANYOL "B"  4 -  CF AMPOSTA 0

22-ABR-2012

Derrota massa contundent pels mèrits de l´equip amb arbitratge descadarament afavorint l´equip local en els tres primers gols.Es consuma el descens matemàtic a 1ª Catalana,després de quatre anys a Tercera. Volem felicitar a jugadors i cos tècnic per l´esf

Jornada 34. Diumenge 15 d´abril.CF AMPOSTA 1- UDA GRAMANET 4

15-ABR-2012

Decepció. No ha pogut ser. Era una partit vital per somniar amb la permanència i s´ha perdut. Resultat abultat pel mèrits dels dos equips, però l´ofici de la Gramanet ha comdemnat l´Amposta. Encara s´ha de seguir lluitant i ho farem, els jugadors ho han d

Jornada 33: Dimecres 4 d´abril  CF POBLA DE MAFUMET  3 - CF AMPOSTA 2

4-ABR-2012

Quina llàstima. Els jugadors ho han donat tot i no ha pogut ser. S´ha avançat al minut 8 la Pobla, però Becerra ha empatat i l´Amposta ha reaccionat tot i el segon de La Pobla. A la segona part es torna a avançar l´equip local i Gustavo empata de penal.Oc

Jornada 32. Dissabte 31 de març  CF AMPOSTA  5 - CF VILANOVA  1

31-MAR-2012

Extraordinària i impressionant victòria en front d´un rival directe. Becerra ha avançat a l´Amposta, ha empatat el Vilanova i un jugador visitant s´ha fet gol en pròpia porta. S´ha arribat a la mitja part. Un genial Diego ha parat un penal.Amb 10 jugadors

Jornada 31. Diumenge 25 de març. UE CORNELLÀ  6 - CF AMPOSTA 1

25-MAR-2012

Correctiu dur al camp del Cornellà. S´ha avançat l´equip local amb un penalti inexistent. Ha empatat de cap Ramon i al descompte ha fet el segon el Cornellà. Aquest gol ha fet mal i en un dolent inici de la segona part l´Amposta ha vist com anaven caient

Jornada 30: Dimecres 21 de març  CF AMPOSTA  3 - UE CASTELLDEFELS 1

21-MAR-2012

Victòria molt important per seguir somiant. L´Amposta s´ha imposat al Castelledefels en un bon partit. S´ha avançat Domínguez a la primera part, i així s´ha arribat al descans. Ha empatat l´equip contrari, però dos gols d´Òscar han encarrilat la victòria.

Jornada 29. Diumenge 18 de març. AE PRAT 2  - CF AMPOSTA  0

18-MAR-2012

Quarta derrota consecutiva al camp del líder. L´Amposta ha fallat clares ocasions de gol, ha jugat bé, ha tingut la pilota, però el Prat no ha perdonat. La permanència cada cop més lluny. Aquest dimecres 21 de març rebrem al Castelldefels a les 20.00 hore

Jornada 28. Dissabte 10 de març CF AMPOSTA  1 - UE VIC 2

10-MAR-2012

Derrota de les que fan mal. Pas enrera per aconseguir la salvació contra un rival directe. Tot ha començat malament per l´Amposta,quan al primer minut ha estat expulsat el porter debutant Fran.Ha marcat l´Amposta de penal i de seguida ha empatat el Vic ta

Jornada 27. Diumenge 4 de març  U.E. RUBÍ  4 - C.F.- AMPOSTA 0

4-MAR-2012

Desfeta al camp del Rubí. Pèsim partit de l´Amposta en un partit dominat totalment per l´equip local. Pas enrere i la salvació queda més lluny. Aquest dissabte a les 19.00 hores rebrem al Vic, partit vital, el més important de la temporada per seguir teni

Jornada 26: Diumenge 26 de febrer. CF AMPOSTA  1 - CD MASNOU  2

26-FEB-2012

Decepció i cop dur. S´ha avançat el Masnou, però Narváez amb un gran gol ha empatat abans de la mitja part. Quan més insistia l´Amposta ha arribat l´expulsió de Cesc. Tot i jugar amb deu s´han creat ocasions. Però la desgràcia ha arribat al minut 93 quan

Jornada 25 Diumenge 19 de febrer  CF AMPOSTA  4 - FC VILAFRANCA 2

19-FEB-2012

Espectacular.Un gran partit de l´Amposta que ha superat al tercer classificat. Un inmens David Narváez ha trencat amb dos obusos l´empat a dos a l´inici de la segona part. Hem d´agrair la gran professionalitat dels nostres jugadors i no dubtem de la salva

Jornada 24:Diumenge 12 de febrer  CF MONTAÑESA  1- CF AMPOSTA  0

12-FEB-2012

Fre.S´ha frenat la ratxa de tres partits sense perdre.Ha estat un partit irregular on l´Amposta ha millorat a la segona part.Ha costat adaptarse a les reduïdes dimensions del camp i sobre tot a un arbitratge excessivament cassolà.Un claríssim penalti a Ós

Jornada 23: Dissabte 4 de febrer  CF AMPOSTA  2 - UE OLOT 2

4-FEB-2012

El CF Amposta ha empatat un partit que ha dominat clarament a la primera part. Becerra ha inaugurat el marcador al primer minut i una errada en defensa ha permés empatar a l´Olot, que s´ha avançat en una falta inexistent a la segona part. Al darrer minut

Jornada 22: Diumenge 29 de gener  CF BALAGUER  1 - CF AMPOSTA  3

29-GEN-2012

Espectacular i excel·lent victòria fora de casa,la primera. Un gol del Balaguer als 25 segons de la segona part, ha estat respós fulgurantment amb tres grans gols de Narváez, Domínguez i el gran capità Gustavo. Molt bon partit i a continuar la ratxa dissa

Jornada 21: Dissabte 21 de gener  CF AMPOSTA  2 - FC TERRASSA  0

21-GEN-2012

Meravellosa i espectacular victòria contra el líder.Quin partit, hem de felicitar als jugadors i al cos tècnic per aquest espectacle. Partit sensacional amb dos gols de David Narváez i Marc Vernet a la segona part. Ja era hora que és fes justícia al nostr

Jornada 21: Dissabte 21 de gener 19.00 hores. CF AMPOSTA - FC TERRASSA

18-GEN-2012

Aquest dissabte 21 de gener a les 19.00 hores el CF Amposta rebrà la visita d´un històric i actualment líder, el Terrassa en partit corresponent a la 20ena. jornada de la tercera Divisió. A veure si podem repetir la gesta del dia de l´Espanyol. ÀNIMS AMP

Jornada 20. Diumenge 15 de gener  CE EUROPA  1  -  CF AMPOSTA  0

15-GEN-2012

Derrota al camp de l´Europa per la mínima.El CF Amposta ha jugat un bon partit i ha tingut opcions als darrers minuts de poder empatar-lo, quan un jugador local ha tret un pilota sota als pals després d´un xut d´Àngel. Diumenge que ve ens visita el líder,

Jornada 20: Diumenge 15 de gener 12..00 hores. CE EUROPA - CF AMPOSTA

13-GEN-2012

Aquest diumenge el CF Amposta es desplaçarà a Barcelona, al camp del Nou Sardenya per enfrontar-se a un dels equips històrics del futbol català, el CE Europa, on disputarà a partir de les 12.00 hores el partit corresponent a la 20ena.jornada de la Tercera

Jornada 19: Diumenge 8 de gener. C.F. GAVÀ 0  -  C.F. AMPOSTA  0

8-GEN-2012

El CF Amposta ha empatat al camp del Gavà. Un punt merescut tot i les embestides del Gavà en els últims minuts.Un sensacional Diego i Manel Subirats, en temps de descompte i sota els pals, han evitat el gol de l´equip local.S´ha de seguir amb la ratxa pos

Jornada 18: Dissabte 17 de desembre. CF AMPOSTA  2 - FC SANTBOIÀ 1

17-DES-2011

Sensacional. Victòria esplèndida, sufrida però orgullosa. Gràcies als jugadors i cos tècnic per oferir aquesta victòria als socis ampostins en un moment molt complicat i que intentarem superar. Un gol de Marc a la primera part a obert el cami del triomf i

Jornada 17: Diumenge 4 desembre  AEC MANLLEU  4 - CF AMPOSTA  2

4-DES-2011

Derrota injusta un cop més. L´Amposta ha fet un gran partit i ha remuntat per dos cops, Miguel, l´avantatge del Manlleu. A la mitja part empat a dos i a la segona dos gols del Manlleu han derrotat l´equip ampostí. Hem de seguir aixi i els resultats arriba

Jornada 16. Diumenge 27 de novembre  CF AMPOSTA  1  -  RCD ESPANYOL "B"  0

27-NOV-2011

Partidàs i victòria.Hem derrotat al líder que no havia perdut cap partit. Una primera part sensacional per part de l´Amposta que ha tingut moltes ocasions de gol.Aquest és el camí per a la salvació. Volem felicitar als jugadors i cos tècnic per la seva im

Jornada 15 Diumenge 20 de novembre  GRAMENET 2  -  CF AMPOSTA  2

20-NOV-2011

S´ha trencat la ratxa de derrotes. L´Amposta ha empatat al camp de la Gramenet un partit que perdia 2-0 al començament de la segona part. Dani Bel i Óscar han fet els gols. Llàstima que als últims moments haguéssim pogut guanyar amb una clara ocasió. Dium

Jornada 14 Diumenge 13 de novembre. CF AMPOSTA 1  CF POBLA DE MAFUMET  3

13-NOV-2011

Nova decepció i dolorosa. Quan jugues bé, domines,comences el partit perdent, empates a la segona part, tens moltes ocasions de gol, un pal amb el partit un a un i et remonten a cinc minuts del final en un contraatac, només pots dir impotència i et queda

Jorn.13. Diumenge 6 de novembre CF VILANOVA  2 - CF AMPOSTA 0

6-NOV-2011

Nova derrota i ja són nou. Als 15 minuts gol del Vilanova, precedit de falta a Domínguez. L´Amposta ha tingut el control del partit i ha fallat moltes ocasions de gol. Es repeteix un partit que hem vist moltes vegades aquesta temporada. A l´últim minut ha

Jornada 12 Diumenge 30 d´octubre  CF AMPOSTA  2 - UD CORNELLÀ  3

30-OCT-2011

No hi ha manera. Una altra derrota i la situació és greu. A la mitja part 0-2 i Becerra al començament de la segona part fa un gol. Deu minuts intensos i el Cornellà contra les cordes, però en una contra et tornen a fer mal. Tot i insistir no hi ha prou.

Jornada 11: Diumenge 23 d´octubre UE CASTELLDEFELS 2 - CF AMPOSTA  0

23-OCT-2011

Una altra derrota en un mal partit. Després d´una primera part equilibrada i que ha acabat amb empat a zero,dos jugades puntuals han decidit el partit a favor de l´equip local. No acaba d´arribar la victòria i la situacíó es complica. El proper diumenge e

Jornada 10: Diumenge 16 d´octubre. CF AMPOSTA  1- AE PRAT 5

16-OCT-2011

S´ha tocat fons. Nova derrota, massa abultada, pels mèrits de l´equip. Empat al descans i quan millor jugava l´Amposta, el Prat ha fet un gol de falta directa des de 30 metres. Aquest gol ha fet molt mal i l´equip s´ha trencat. Tres gols seguits del Prat

Jornada 9: Dimecres 12 d´octubre  UE VIC  0 - CF AMPOSTA  0

12-OCT-2011

Empat de l´Amposta al camp del Vic. Després d´una aburrida primera part on quasi no hi ha hagut oportunitats, a la segona part l´Amposta ha estat superior i hagués pogut guanyar el partit, però un cop més la sort ha estat esquiva. Diego, magistral, ha sa

Jornada 8: Diumenge 9 d´octubre. CF AMPOSTA 0  - UE RUBÍ  2

9-OCT-2011

No hi ha reacció. L´Amposta ha tornat a perdre en un mal partit. Tot i disposar d´un penal a favor s´ha fallat i a la jugada següent ha marcat el Rubí a la primera part. A la segona impotència i mal joc i al descompte un vaselina d´un jugador del Rubí ha

Jornada 7: Diumenge 2 d´octubre  : CD Masnou  1 - CF Amposta 1

2-OCT-2011

No hi ha sort. L´Amposta ha jugat un molt bon partit a Masnou i ha tingut moltes ocasions de gol. Als 15 minuts de la segona part s´ha avançat de cap Narváez però a un minut del final a empatat el Masnou després de molts de rebots dins l´àrea. No es pot p

Jornada 6: Diumenge 25 de setembre : F.C. VILAFRANCA  2  - C.F. AMPOSTA  0

26-SET-2011

Nova derrota aquest cop condicionada totalment per l´actuació arbitral. Al quart d´hora de partit ja estava expulsat Domínguez i posteriorment Miguel. L´Amposta amb nou tota la segona part ha dominat el partit i dos jugades aïllades han provocat els gols

Jornada 5 Dimecres CF AMPOSTA  0  -  CF MONTAÑESA  1

21-SET-2011

Primera i injusta derrota a casa en un partit on l´Amposta ha tingut més ocasions de gol. Una primera part dominada totalment per l´Amposta i a la segona en un arribada sense massa perill un xut des de fora de l´àrea ha sorprès Diego. Però l´empat tot i l

Jornada 4: Diumenge 18 de setembre U.E. OLOT  2 - C.F. AMPOSTA 1

18-SET-2011

Derrota contra un equip molt dur en un camp impracticable per la pluja i amb un arbitratge mega-casero. La primera part ha acabat amb empat a un, però per culpa del terreny de joc s´ha avançat l´equip local. Dimecres a les 20.00 hores rebrem a la Montañes

Jornada 3: Diumenge 11 de setembre CF AMPOSTA 5 - CF BALAGUER 2

11-SET-2011

Contundent victòria del CF Amposta en front d´un bon Balaguer. S´ha avançat l´Amposta amb gol de Gustavo i en temps afegit de la primera part ha empatat el Balaguer. Narvàez ha trencat l´empat i Miguel ha desequilibrat. Felicitats a tots.

Jornada 2: TERRASSA FC  5  - CF AMPOSTA  3

4-SET-2011

Derrota del CF Amposta en un partit on les errades defensives han permés al Terrassa posar-se 5 a 0 a l´inici de la segona part. Els canvis efectuats han suposat la reacció de l´equip i Miguel ha aconseguit els tres gols amb una gran entesa amb Becerra i

Jornada 1:  CF. AMPOSTA 1 - CE EUROPA 1

27-AGO-2011

Empat del CF Amposta en el primer partit de lliga. Un experimentat Europa s´ha avançat en el marcador a dos minuts per arribar al descans. A la represa l´Amposta ha reaccionat i ha tingut més ocasions de gol. A dos minuts del final un centre de Gustavo l

Dilluns 15 agost CF AMPOSTA  0 - SC KITCHEE (Hong Kong)  1

16-AGO-2011

Ahir es va jugar el partit amistós entre el CF Amposta i el Kitchee de Hong Kong. El partit va ser igualat tot i els nombrossos canvis i juvenils que va alinear Jordi Fabregat. L´Amposta va tenir més oportunitats a la primera part però va ser el Kitchee q

Diumenge 14 d´agost  CDC TORREFORTA  0 - CF AMPOSTA.  0  2ª eliminatòria Copa Catalunya

15-AGO-2011

Empat a zero gols al camp del Torreforta en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. A la tanda de penals s´ha clsssificat el Torreforta, després d´errar l´Amposta l´últim llançament.

Copa Catalunya: 6 d´agost C.F. VILANOVA 0- C.F. AMPOSTA 2

7-AGO-2011

Victòria contundent al camp del Vilanova en eliminatòria de la Copa Catalunya. Un gol de Chico i un altre de Victor a la segona part han permés aquesta important victòria. Diumenge 14 d´agost l´Amposta és desplaçarà al camp del Torreforta, per intentar cl

30 DE JULIOL: 1r. partit de la pretemporada- SANT JAUME D´ENVEJA 0 - C.F.AMPOSTA 0

30-JUL-2011

Empat a zero gols en el primer partit de la pretemporada al camp del Sant Jaume d´Enveja. Jordi Fabregat ha fet moltes proves i ha alineat dos equips diferents, una a cada part. La falta de ritme i els pocs dies que es porten han fet que el partit hagi e

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta