Cròniques temporada 2012/2013

Jornada 33a.  Primera Catalana Grup 2. Dissabte 24 de maig. CF AMPOSTA 0 - CF VILANOVA 0

24-MAI-2014

Toca esperar una setmana més. Empat del CF Amposta contra un rival directe en un partit sense gols i una decisiva parada de Diego d´un penal.L´Amposta ha estat superior a la segona part tenint vàries ocasions de gol. Felicitar als nostres jugadors per l´e

Jornada 27. Primera Catalana grup 2. Diumenge 6 d´abril: EFAC ALMACELLES 3 - CF AMPOSTA 1

6-ABR-2014

Derrota injusta i abultada del CF Amposta. Primera mitja hora molt bona amb el gol de Miguel als tres minuts. Abans del descans arriben els dos gols locals i l´expulsió de Joan. A la segona espulsió d´un jugador local i de Ferran Simó. Al descompte gol lo

Jornada 25 Primera Catalana Grup2. Diumenge 23 de març. F.C. MARTINENC 3  - C.F. AMPOSTA 0

23-MAR-2014

Derrota massa contundent davant del líder per als mèrits que han fet els jugadors del CF Amposta.La diferència entre els dos equips s´ha vist a les dues àrees.Pegada del Martinenc i errors defensius ampostins així com un penal claríssim no ha assenyalat a

Jornada 24. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 16 març. C.F. AMPOSTA 1 - C.F. IGUALADA 3

16-MAR-2014

Derrota dura del CF Amposta en un partit per oblidar.Tot i avançar-se en el marcador greus errades defensives han donat aire a l´equip rival que mitjançant un penal i expulsió de Ferran s´han ficat 1 a 3.Segona part intrascendent amb inferioritat i a pass

Jornada 17a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 19 de gener. CF AMPOSTA 3 - CD MARIANAO POBLET 2

19-GEN-2014

Gran victòria del CF Amposta en temps afegit. S´ha avançat l´Amposta a la primera part però l´equip visitant amb dos gols un a cada part a donat la volta al marcador. Primer Cristo al minut 79 i Dani Bel al descompte ens han donat una victòria molt import

Jornada 14 Primera Catalana Grup 2. Dissabte 14 de desembre. FC Andorra 2 - CF Amposta 1

14-DES-2013

Derrota del CF Amposta en un partit que no mereixia perdre. Becerra ha avançat a l´Amposta als tres minuts i l´equip local ha empatat abans del descans. Una actuació arbitral molt polèmica ha desqueciat als jugadors que han rebut el segon gol a un quart d

Jornada 12 Primera Catalana Grup 2. Diumenge 24 de novembre 12:00 hores: UE TÀRREGA  0 - CF AMPOSTA  0

24-NOV-2013

El CF Amposta ha empatat a un camp complicat contra un difícil rival. La primera part ha estat equilibrada però a la segona part l´Amposta ha anat a buscar la victòria que quasi arriba amb un xut al pal d´Albert. Tot i les set baixes l´equip ha donat la c

Jornada 8.  PRIMERA CATALANA GRUP 2.  Diumenge 28 d´octubre. CF AMPOSTA 1 - SANTFELIUENC FC 1

28-OCT-2012

Tercer empat consecutiu a casa, on es resisteix la primera victòria. El CF Amposta ha fet mèrits més que suficients per guanyar el partit. Ha faltat sort. A la segona part ha marcat Becerra però a la jugada següent ha empatat l´equip visitant. Diumenge vi

Jornada 7. Diumenge 21 d´octubre. U.D. VILADECANS 1 -  C.F. AMPOSTA  2

21-OCT-2012

Sensacional victòria en un camp molt complicat. Sergi Ventura ha avançat l´Amposta a la primera part,després d´una gran jugada de Becerra, però el Viladecans ha empatat en un xut de falta. A cinc minuts del final un xut impressionant de Gustavo ens ha do

Jornada 6. Diumenge 14 d´octubre. CF AMPOSTA  3 - CD CERVERA  3

14-OCT-2012

La primera victòria a casa es fa esperar. Avui empat a tres gols contra el Cervera en un partit en que l´Amposta sempre ha anat a remolc en el marcador. Gustavo ha fet dos gols, el tercer d´una impressionant falta directa. Diumenge que ve anem a Viladecan

Jornada 5. . Diumenge 7 octubre. U.E. SANTS 2 - C.F. AMPOSTA  1

7-OCT-2012

Derrota injusta del CF Amposta al camp del Sants per dos a un. S´ha avançat el Sants amb un gol precedit d´una falta inexistent. Gustabvo ha empatat amb un gran gol des de la frontal de l´àrea, però ràpidament ha empatat el Sants. Arbitratge casolà xiulan

Jornada 4.  Diumenge 30 de setembre  C.F. AMPOSTA  1 - U.E. VALLS  1

30-SET-2012

El CF Amposta ha empatat un partit que se li ha complicat molt en front d´un bon equip. Ha marcat el Valls després d´una errada en cadena de la defensa de l´Amposta, que ha millorat a la segona part i ha acabat el partit tancant al Valls dins la seva àrea

Diumenge 23 de setembre U.D VISTA ALEGRE  0 -  C.F. AMPOSTA  3

23-SET-2012

Impressionant i espectacular victòria del CF Amposta al camp del Vista Alegre per 0-3. Un gol d´Oscar a la primera part i dos d´Albert,sensacional tot el partit, i l´altre de Víctor en una increíble "xilena" ha suposat el segon triomf consecutiu. Felicita

Dissabte 15 setembre. Jornada 2.  CF REDDIS  0 - CF AMPOSTA 3

15-SET-2012

Fantàstica victòria del CF Amposta al camp del Reddis per 0 a 3. Dos gols a la primera part de Dani Bel i Sergi Ventura han mostrat la superioritat del nostre equip. A la segona part gol de Dani Fatsini, i algunes ocasions més que no han entrat. Felicitat

Diumenge 9 de setembre  CF AMPOSTA  0 - CDC TORREFORTA  1

9-SET-2012

Mal inici de temporada. Un gol del Torreforta al final de la segona part ha sentenciat el partit. L´Amposta no ha estat efectiu en atac i el porter visitant ha estat molt encertat parant un penal que ha tirat Gustavo. Ara venen dos desplaçaments consecuti

Divendres 31 d´agost 20.30 hores: CF AMPOSTA  2 - CD TORTOSA 1

1-SET-2012

Victoria del CF Amposta en front del CD Tortosa en el darrer partit de la pretemporada.

Dimecres 29 d´agost: CF AMPOSTA  1  -   CD LA CAVA  1

29-AGO-2012

Empat a un gol del CF Amposta contra La Cava. S´ha avançat l´equip visitant a la primera part, on l´Amposta sense ritme no ha acabat de sentir-se còmode. A la segona part l´Amposta ha millorat, ha empatat i ha tingut moltes ocasions per guanyar el partit.

Dissabte 25 d´agost:  UE REMOLINS-BÍTEM  4 - CF AMPOSTA 1

25-AGO-2012

Un altra ensopegada contra un rival de categoria inferior. Tot i una acceptable primera part amb gol de Dani Fatsini i moltes ocasions fallades, la imatge de l´equip a la segona part ha estat dolenta i el Remolins-Bítem ha fet quatre gols. Dimecres 29 d´a