Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Cròniques temporada 2013/2014

null
Jornada 11 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 11 de novembre. UE VALLS 1 - CF AMPOSTA 0

11-NOV-2018

Derrota al camp del líder del CF Amposta que ha merescut més. S’ha avançat l’equip local al minut 1 de partit a la sacada d’un córner després de vàries indecisions defensives. El CF Amposta s’ha refet del cop i ha intentat estirar línies davant d’un gran equip. A la segona part l’Amposta ha decidit anar en buscar de l’empat creant perill, però les contres del Valls eren molt perilloses. Arnau Bertomeu d’un gran xut ha tingut l’empat però la tret un defensa in extremis. Final i a seguir lluitant.

PARTIT DE FESTES MAJORS D´AMPOSTA. Divendres 15 d´agost  CF AMPOSTA 0 - CF LA POBLA DE MAFUMET 2

15-AGO-2014

Derrota per 0 a 2 del CF Amposta contra La Pobla de Mafumet, de tercera divisió i filial del Nàstic. El CF Amposta amb només 13 jugadors del primer equip disponibles a causa de les lesions ha plantat cara sobre tot a la primera part. La pubilla del CF Amp

SALVATS !!!! Jornada 34a. Primera Catalana Grup 2 Diumenge 1 de juny. CD MARIANAO POBLET 0 - CF AMPOSTA 1

2-JUN-2014

SALVATS!!!El CF Amposta continuarà un any més a Primera Catalana.En primer lloc volem agrair el suport de la nostra afició i en segon felicitar als jugadors i cos tècnic.Partit molt tàctic amb empat al descans i l´Amposta molt seriós en defensa.A la segon

Jornada 32a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 18 de maig. UD VISTA ALEGRE 0 - CF AMPOSTA 0

18-MAI-2014

Empat molt meritori i important del CF Amposta.Contra un rival directe i en un camp molt complicat amb molta pressió ambiental els jugadors del CF Amposta han lluitat fins al final del partit i ho han donat tot i més. Volem felicitar-los tant a ells com a

Jornada 31a. Primera Catalana grup 2. Diumenge 11 de maig. CF AMPOSTA 4 - FC ANDORRA 0

11-MAI-2014

Victòria vital per continuar aspirant a la salvació.El CF Amposta ha golejat per 4 gols a 0 a l´Andorra en un gran partit.Gustavo de falta ha fet el primer gol,i després Becerra i Dani Bel han fet el 3 a 0 i descans. A la segona part Víctor ha fet quart g

Jornada 30a. Primera catalana Grup 2. Diumenge 4 de maig. CF BALAGUER 2 - CF AMPOSTA 0

4-MAI-2014

Derrota dura, dolorosa i inesperada en el moment menys oportú. Un CF Amposta sense idees i sense intensitat.Un rival amb més ganes ha conseguit un gol a la primera part i un altre a la segona i no hi ha hagut capacitat de resposta.Es complica la permanènc

Jornada 29. Primera Catalana grup 2. Diumenge 27 d´abril.  CF AMPOSTA  2 - UE TÀRREGA 0

27-ABR-2014

Quina victòria més important. El CF Amposta ha guanyat per 2 a 0 al Tàrrega en un partit vital per aconseguir el somni de la permanència. Dos gols de Cristo han donat aquesta victòria en un partit complicat. Donem les gràcies a l´afició i als jugadors i c

Jornada 28. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 13 d´abril. CEC TORREFORTA  1 - CF AMPOSTA 0

13-ABR-2014

Segona derrota consecutiva fora de casa.Gran partit de l´equip que ha disposat de moltes ocasions de gol,fins a quatre travessers i dues jugades molt dubtoses a l´àrea rival no sancionades com a penal.A falta de quatre minuts l´equip local ha fet el gol.F

Jornada 26. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 30 de març. CF AMPOSTA 3 - UD TORREDEMBARRA 2

30-MAR-2014

Victòria molt important del CF Amposta. La primera part ha acabat 0 a 0. Sortida fulgurant de l´equip a la segona amb dos gols consecutius de Miguel i Cristo, enseguida 2 a 1 i gran gol de cap de Xavi Anell per fer el 3 a 1.Tot i el 3 a 2 i expulsió injus

Jornada 23. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 9 de març.    CE TECNOFUTBOL 1 - CF AMPOSTA 1

9-MAR-2014

Bon partit del CF Amposta que ha tingut la victòria a tocar. Intensa primera part que ha acabat 0 a 1 amb gol de Becerra. A la segona Joab quasi fa el segon gol de cap, però una molt rigurosa segona targeta a Óscar ha deixat l´equip en deu i l´equip local

Jornada 22. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 23 de febrer. CF AMPOSTA 2 - CE  EL CATLLAR 2

23-FEB-2014

Empat al descompte del CF Amposta. Al minut 4 Gustavo ha avançat a l´Amposta,però l´equip visitant s´ha avançat amb dos gols al final de la primera part i al començament de la segona. L´Amposta ha pogut sentenciar a la primera part però ha estat Dani Bel

Jornada 21 Primera Catalana Grup 2. Diumenge 16 de febrer. AT. ALPICAT 2 - CF AMPOSTA 0

16-FEB-2014

Derrota fora de casa en un lamentable partit del CF Amposta. Ni contra el cuer ni jugant gairebé be tota la segona part contra nou s´ha donat la sensació d´almenys treure un punt. El pundonor i la defensa heroica de l´equip local ha estat suficient per gu

Jornada 20a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 9 de febrer. CF AMPOSTA 2 - UA HORTA 1

9-FEB-2014

Gran victòria del CF Amposta per 2 a 1 contra un gran rival i un dels històrics del futbol català. S´ha acabat el primer temps 0 a 0 però a la represa dos grans gols de Becerra han adelantat a l´Amposta sota una forta pluja.A l´últim minut ha marcat l´Hor

Jornada 18a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 26 de gener. CF AMPOSTA 2 - UD VILADECANS 0

26-GEN-2014

Gran victòria del CF Amposta per 2 a 0 contra el segon classificat, el Viladecans.Avui hem vist un gran Amposta que ha deleiat als aficionats ampostins. Empat a cero a la mitja part i a la segona gol magistral de falta directa de Gustavo i ha sentenciat f

Jornada 16a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 12 de gener. CF VILANOVA 2 - CF AMPOSTA 1

12-GEN-2014

Primera derrota de l´any en un camp complicat. L´Amposta ha sortit amb molta força i un gol de Becerra ha avançat a l´equip. Només deu minuts més tard dos greus errades defensives han permés a l´equip local donar la volta al marcador. La segona part ha es

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta