Cròniques temporada 2022/2023

Jornada 30 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 27 CD ROQUETENC 3 - CF AMPOSTA  4

27-MAI-2023

Gran victòria del CF Amposta l’últim partit de lliga. Inici fulgurant, al minut 3 Marc López ha obert al marcador. Amb un joc molt ràpid i amb espais Nico ha fet el segon gol al minut 20. Al minut 25 l’equip local fa el primer gol. Respon ràpid Becerra fent el 1 a 3 al minut 33 i arriba el descans. Canvi total, segona part molt fluixa de l’Amposta que ha vist com el Roquetenc empatava el partit. Però finalment al minut 88 el juvenil Longan ha fet justícia. Felicitem als jugadors i cos tècnic.

Jornada 29 TERCERA CATALANA Grup 1. Diumenge 21 de maig CF AMPOSTA 2 - RAPITENCA B  0

21-MAI-2023

Gran victòria i 3 punts d’or del CF Amposta per consolidar la segona posició en l’últim partit de la temporada a casa. Partit vibrant amb un inici dominat pel CF Amposta amb un joc ràpid i atractiu. A minut 17 Marc López fa de penal el primer gol. Fins al descans partit igualat. A la segona part el CF Amposta ha sortit decidit a sentenciar el partit i ho ha fet Becerra al minut 58. Fins al final moltes ocasions sense sort i timides arribades del rival. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 28 TERCERA CATALANA GRUP 1 Diumenge 14 de maig CF CORBERA D’EBRE 0 - CF AMPOSTA  2

14-MAI-2023

Victòria díficil i treballada del CF Amposta. Amb moltes baixes a l’equip i 3 juvenils a la banqueta el CF Amposta ha sortit en busca de la victòria però amb joc horitzontal i sense profunditat i pocs xuts a porta. Amb empat a 0 gols ha arribat el descans. Arnau al minut 55 ha fet el 0 a 1 i el partit s’ha obert amb més espais. El juvenil Longan ha sentenciat el partit al minut 80 i després ha fet un pal. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta tant important victòria.

Jornada 27 TERCERA CATALANA GRUP 1 : Diumenge 7 de maig  CF AMPOSTA 5 - CF SANTA BÀRBARA  0

7-MAI-2023

Gran victòria del CF Amposta i 3 punts d’or. Inici del partit amb gol en pròpia porta del rival minut 4. Joc trabat i domini alternatiu amb ocasions del Santa Bàrbar ala aturades per un gran Manel. Però al minut 44 Marc fa el 2 a 0 i arriba el descans. A la segona part domini total del CF Amposta amb 2 gols de Becerra als minuts 61 i 76 Nico ha arrodonit al 85 amb el resultat final de 5 a 0. Felicitem als jugadors i al cos tèncic. Diumenge que ve desplaçament al camp del Corbera d’Ebre.

Jornada 26 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 29 d’abril  JD FLIX 3 - CF AMPOSTA 9

29-ABR-2023

Victòria molt contundent i històrica de l’Amposta per 3 gols a 9 al camp del Flix. Aviat ha arribat el primer gol de Ferreres al minut 11. Només 10 minuts després ha empatat el Flix de penal. Un minut després Ferreres 1 a 2 i Marc el 1 a 3 al 25. Amb aquest resultat de 1 a 3 ha arribat el descans.Marc ha fet el 2 a 4 al 56, el Flix 2 a 4 al 65 i Quim(67’), Nico(74’), Marc(77’), Becerra(84’), Nico(87’), el Flix ha fet el 3r.al 85, han completat la golejada.Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 25 TERCERA CATALANA GRUP 1 Diumenge 23 d’abril CF AMPOSTA 6 - FC GODALL 1

23-ABR-2023

Nova victòria del CF Amposta. Inici del partit de l’Amposta dubitatiu i amb poca intensitat. Fruit d’això un greu error defensiu provoca el gol del Godall al minut 17. Poc a poc l’equip ha entrat al partit, ha posat una marxa més i Marc al minut 39,Ferreres al 44 i Nico al 45 han donat la volta al marcador i ha arribat el descans amb 3 gols a 1. A la segona part Quim al 49 i 2 gols més de Marc al 78 i 86 han sentenciat la golejada. Felicitem als jugadsors i al cos tècnic. Proper dissabte a Flix

Jornada 24 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 15 d’abril 19;30 hores. CD TORTOSA "B" 0 - CF AMPOSTA 4

15-ABR-2023

Important victòria del CF Amposta en un camp sempe complicat, partit condicionat pel fort vent. Inici del partit amb domini del CF Amposta amb el vent a favor, amb molta possessió però pocs xuts a porta, només un travesser de Juli. A la segona part l’equip fa un pas endavant i Marc López obri el marcador al minut 50; al minut 59 Ferreres fa el segon gol i Becerra sentència el partit amb dos gols als minuts 72 i 90. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Tres punts d’or a falta de 6 jornades.

Jornada 23 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 2 d’abril CF AMPOSTA  8 - CD  BENISSANET  0

2-ABR-2023

Victòria del CF Amposta per 8 a 0 contra el Benissanet, partit que ha quedat suspès al minut 57 per quedar-se el Benissanet sense jugadors per fer canvis i amb un nombre de jugadors inferior per poder competir. Els golejadors del CF Amposta han estat: 4 gols Marc López (minuts 6, 8, 42 i 49), 2 gols Versiano (minuts 14 i 26, 1 gol Ian (minut 16 i 1 gol Ferreres minut 24. El proper cap de setmana 8 i 9 d’abril no hi ha jornada de lliga per la celebració de Pasqua.

Jornada 22 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 25 de març CF AMPOSTA B 7 - CE OLÍMPIC MÓRA D’EBRE  0

25-MAR-2023

Gran i espectacular victòria del CF Amposta B per 7 gols a 0 contra l’Olímpic Mora d’Ebre en un apartit dominat de principi a final. Els golejadors i minuts han estat els següents: Aleix Vizcarro(22’), Àlex López(26’), Dani Fatsini (28’), Roger (40’), Aleix Vizcarro (68’), Josep Ortí (81’), Dani Fatsini(89’). Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 22 TERCERA CATALANA GRUP 1 Dissabte 25 de març SCER L’AMETLLA DE MAR 2 - CF AMPOSTA  1

25-MAR-2023

Segona derrota de la temporada contra el tercer classificat. Bona sortida de l’Amposta, només 10 minuts perqué l’Ametlla s’ha fet amb el domini del partit i al minut 24 s’ha avançat al marcador. Amb aquest resultat ha arribat el descans. A la segona part l’Amposta ha anat a pel partit però, amb poca ambició i poca competivitat. Tot i aixi Marc ha empatat al 75. Molts canvis, equip desorganitzat i al descompte error en cadena per falta d’atenció arriba el segon gol de l’Ametlla sentenciant.

Jornada 21 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 19 de març  CF AMPOSTA  2 - CF GANDESA  1

19-MAR-2023

Gran victòria de l’Amposta contra el lider amb un Estadi amb molt de públic i presentació prèvia del futbol base del club. Sortida fulminant de l’equip amb gol de Marc al minut 1. Domini absolut tota la primera part però sense moure’s el marcador. Descans 1 a 0. A la segona part el Gandesa ha estirat linies però Ferreres al 66 fa el segon gol. Al minut 81 gol del Gandesa i al descompte penal en contra de l’Amposta que falla el Gandesa. Euforia a l’Estadi. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 20 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 12 de març CE PERELLÓ 0 - CF AMPOSTA  1

12-MAR-2023

Victòria treballada, sofrida, però molt important de l’Amposta al camp del Perelló, un equip que no té res a veure amb el de la primera volta. Primera part molt igualada en oportunitats i joc en un camp de reduïdes dimensions. Amb empat a 0 gols ha arribat el descans. A la segona part un Amposta més ambiciós ha anat a per la victòria i Quim al minut 61 ha fet el primer i únic gol del partit. Fins al final sofriment i patiment. Diumenge que ve 19 de març 17:30 hores rebrem al lider, el CF Gandesa

Jornada 19 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de març  CF AMPOSTA 3 - CF MASDENVERGE 0

5-MAR-2023

Victòria del l’Amposta en un partit difícil contra un rival que ha pressionat molt i no ha ficat les coses fàcils. Gran sortida del Masdenverge pressionant pel tot el camp. Tot i així Felipe fa el primer gol al minut 24, agafant el rebuig parat pel porter d’un penal tirat per ell mateix. Només 2 minuts més tard Nico fa el segon el gol i arriba el descans. A la segona part Marc López al minut 53 sentencia el partit i estableix el 3 a 0 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 18 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 26 de febrer CD LA CAVA 0 - CF AMPOSTA  3

26-FEB-2023

Gran victòria del CF Amposta al sempre difícil camp de La Cava amb un fort vent tot el partit. Gran sortida de l’equip que ha fet dos pals en els primers cinc minuts. Domini absolut i control del partit arribant el primer gol de Marc López al minut 30. Segona part amb el vent en contra, tot i així l’Amposta, molt seriós ha fet el segon gol Ferreres al minut 68.Al minut 88 Becerra ha acabat de sentenciar el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que rebrem a casa al Masdenverge.

Jornada 17 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 12 de febrer CF XERTA 1 - CF AMPOSTA 2

12-FEB-2023

Gran victòria per 1 a 2, 5a. victòria consecutiva, i remuntada del CF Amposta a un camp molt complicat contra un dur rival. Sortida amb molta pressió dels jugadors del Xerta que s’ha avançat al marcador al minut 19. Amb aquest resultat de 1 a 0 ha arribat el descans. A la segona part Calleja ha empatat al minut 52 i quan pareixia que l’empat seria el resultat definitiu, Versiano ha fet el segon gol al minut 87 establint el 1 a 2 al marcador final.

Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 5 de febrer  CF AMPOSTA 6 - UD JESÚS I MARIA "B  0"

5-FEB-2023

Victòria del CF Amposta per 6 a 0 contra el filial del Jesús i Maria. Gran sortida de l’equip amb gols de Ferreres al minut 4, Nico al 8 i Felipe al 10. Domini absolut amb possessió de la pilota i gran pressió de tot l’equip; Ferreres al minut 34 ha fet el 4 a 0 i Nico al 44 el 5 a 0, resultat en que ha arribat el descans. Segona part sense història, amb canvis, reservant jugadors i Tomàs al minut 83 ha establert el 6 a 0 definitiu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 15 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 29 de gener CF AMPOSTA 4 - CD ROQUETENC 2

29-GEN-2023

Gran victòria del CF Amposta contra el Roquetenc, un rival complicat i bon equip per continuar l’estela del líder. Bona sortida del CF Amposta, amb moltes baixes, i al minut 12 Felipe fa el primer gol. Reacció ràpida del Roquetenc que empata al 28, però abans del descans Ferreres fa el segon. A la segona part Marc aviat, al 50 fa el tercer. Tot i que pareixia el partit resolt, el rival fa el segon gol i dóna emoció al partit. Finalment, en temps afegit gran gol de Felipe de falta directa.

Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 21 de gener UE RAPITENCA B 2 - CF AMPOSTA  3

21-GEN-2023

Gran victòria, i molt important, de l’Amposta.Sortida fulgurant de l’equip amb gol de Ferreres al minut 5. Però poc a poc l’equip local ha anat dominant el partit i un greu error defensiu ha propiciat l’empat al minut 43. Amb 1 a 1 descans. A la segona part l’equip ha anat a buscar la victòria i Ferreres al 64 fa el segon gol. Quan pareixia que el marcador no canviaria l’equip local ha empatat al 83.Amb gairebé el partit sentenciat ha aparegut el cap de Felipe per guanyar el partit al descompte.

Jornada 13 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 15 de gener CF AMPOSTA 12 - CF CORBERA D’EBRE 1

15-GEN-2023

Victòria contundent i golejada històrica del CF Amposta per 12 gols a 1 contra el Corbera d’Ebre. Partit plàcid del CF Amposta molt superior al rival amb un joc molt ràpid i directe. Els golejadors han estat 5 gols de Marc López, 3 de Ferreres i 1 de Calleja, Arnau, Almuni i Versiano. El Corbera ha fet el seu gol al minut 34. Al descans el resultat ja era de 7 a 1. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic per quest històrica victòria. Dissabte que ve desplaçament al camp de la Rapitenca B.

Jornada 12 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 7 de gener  CF SANTA BÀRBARA  1 - CF AMPOSTA  1

7-GEN-2023

Empat al camp del Santa Bàrbara que trenca la ratxa de victòries del CF Amposta. Primera part grisa i dolenta del CF Amposta que no s’ha adaptat al terreny de joc i l’equip local s’ha avançat al marcador al minut 32. Amb el resultat de 1 a 0 ha arribat el descans. A la segona part l’equip ha reaccionat i Joni ha empatat al minut 57 i a part d’aquí domini total del CF Amposta buscant la victòria que no ha arribat. Al descompte una aturada magistral de Manel ha evitat fins i tot la derrota.

Jornada 10 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 11 de desembre   FC GODALL 1 -  CF AMPOSTA   3

11-DES-2022

Gran victòria del CF Amposta, tres punts vitals, en un camp complicat en molt mal estat. Aviat ha arribat el primer gol de Becerra al minut 13, en una primera part totalment dominada pel CF Amposta que ha tingut 9 ocasions clares de gol. Amb el 0 a 1 ha arribat el descans. A la segona part Becerra al minut 58 ha fet el segon gol i tot i el penal a favor del Godall al minut 77 que ha escurçat diferències, Cristo ha sentenciat el partit al minut 85. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 9 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 27 de novembre CF AMPOSTA 6 - CD TORTOSA B  1

27-NOV-2022

Gran victòria del CF Amposta contra el filial del Tortosa. Inici espectacular del CF Amposta que ha sentenciat el partit en 10 minuts. El primer gol de Becerra al minut 5, Ferreres al 9 i torna Becerra al 11. El Tortosa B ha fet el seu gol al 25 però Ferreres ha fet el 4 al minut 37 i descans. Segona part de tràmit i proves i dos gols més de Marc López al 61 i Aleix Vizcarro al 85 completant la golejada. L’equip va a més i volem felicitar al jugadors i cos tècnic i a continuar la progessió.

Jornada 8 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 20 de novembre  CD BENISSANET 2  - CF AMPOSTA  4

20-NOV-2022

Victòria del CF Amposta a un camp difícil de terra. Bon inici de l’Amposta i fruit del bon joc Ferreres fa el 0 a 1 al minut 17, amb aquest resultat ha arribat el descans. Sortida a la segona part fulminant de l’equip amb gols de Nico al minut 51 i Ferreres al 57. Al minut 63 el Benissanet fa l’1 a 3, però ràpidament sentencia Nico al 67, tot i el gol de l’equip local al minut 74 que estableix el 2 a 4 definitiu. Merescuda i imprescindible victòria. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 7 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 13 de novembre  CF AMPOSTA 2 - SCER L’AMETLLA DE MAR 2

13-NOV-2022

Decepcionant i trist empat del CF Amposta a casa en un partit que era vital per aspirar a remontar posicions. Mollt bona sortida del CF Amposta dominant i tenint la pilota. Fruit del bon joc Felipe al minut 22 i Marc López al 29 han fet justicia. Però un absurd penal al minut 45 a permés el 2 a 1. Segona part on tot s’iguala i l’equip contrari fa un pas avant. Carrusel de canvis que trastoquen a l’equip i al minut 76 segon penal i empat a 2 gols. Fins al final cap reacció i empat molt amarg.

Jornada 6 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 6 de novembre  CF GANDESA 2 - CF AMPOSTA  0

6-NOV-2022

Primera derrota de la temporada al camp del líder. En un partit igualat amb molt bona primera del CF Amposta, l’efectivitat i la pegada del Gandesa ha suposat aquesta derrota. En 4 minuts, als 36 i 40, han arribat els dos gols de l’equip local que han posat el partit molt complicat. Amb el resultat de 2 a 0 ha arribat el descans, marcador que no s’ha mogut sent el aquest el resultat definitiu. La primera posició queda lluny. Diumenge que ve rebrem a casa a l’Ametlla de Mar.

Jornada 5 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 30 d’octubre  CF AMPOSTA 10 - CE PERELLÓ  0

30-OCT-2022

Golejada històrica del CF Amposta per 10 a 0 contra el Perelló. Sortida fulminant i possessió de la pilota del CF Amposta amb bona pressió del Perelló. Al minut 25 Felipe ha inaugurat el marcador, Marc López al 28, Becerra al 35, Quim al 38, Marc López al 44 de penal i Marc López han fet el 6 a 0 i ha arribat el descans. Dani Bel de penal al 60, Versiano al 66, Nico al 89 i Almuni al 90 han completat el 10 a 0 final. Felicitem als jugadors i al cos tècnic el gran partit que ens ha oferit.

Jornada 4 TERCERA CATALANA GRUP . Dissabte 22 d’octubre  CF MASDENVERGE 1 - CF AMPOSTA  1

22-OCT-2022

Segon empat consecutiu a la lliga del CF Amposta al camp del Masdenverge. Bona sortida del CF Amposta dominant el partit i Marc López ha inaugurat al marcador al minut 16. Domini total i moltes ocasions de gol a la primera part del CF Amposta que no ha sentenciat el partit. A la segona part el partit s’ha igualat i el Masdenverge ha empatat al minut 66. Al final cap dels dos equips ha desfet l’empat i el part ha acabat amb el resultat de 1 a 1. Diumenge que ve rebrem al Perelló a casa.

Jornada 3 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 16 d’octubre CF AMPOSTA  1 - CD LA CAVA  1

16-OCT-2022

Partit de rivalitat entre dos equips amb aspiracions d’ascens.Inici trepidant dels dos equips amb domini de l’Amposta conforme avançava el partit amb ocasions de gol a les dos porteries.Tot i així s’arriba al descans amb empat a 0. A la segona part La Cava surt més directe i al minut 57 arriba el 0 a 1.L’Amposta,amb l’entrada al camp de jugadors juvenils, no es rendeix i Almuni al minut 73 fa el gol de l’empat.A partir d’aqui domini absolut de l’Amposta en busca de la victòria que no ha arribat.

Jornada 2 TERCERA CATALANA GRUP 1. Diumenge 9 d’octubre  CF AMPOSTA 2 - FC XERTA 1

9-OCT-2022

Primera victòria del CF Amposta a casa molt treballada i difícil. Inici del partit amb domini del Xerta que ha desaprofitat un penal al minut 14 amb gran aturada de Manel (heroi del partit). Al minut 42 Calleja fa l’1 a 0 i en aquest marcador arriba el descans. A la segona part Felipe fa el 2 a 0 al minut 57. Reaaciona el Xerta amb el 2 a 1 (gol de còrner directe). Fins al final partit trencat amb ocasions per als dos equips amb una aturada magistral de Manel al minut 89 que ha evitat l’empat.

Jornada 1 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 1 d’octubre 16:30 hores: UD JESÚS Y MARIA "B" - CF AMPOSTA

1-OCT-2022

Primera victòria de la temporada del CF Amposta a un camp sempre complicat. Partit dominat pel CF Amposta tot i que al minut 26 s’ha avançat l’equip local. Ràpida reacció del CF Amposta que mitjançant Aleix Vizcarro empata al minut 33. A la segona part al minut 63 Becerra i al 71 Felipe han sentenciat el primer partit de lliga. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

II TROFEU MANOLO AÑÓ. GUANYADOR CE CAMBRILS UNIÓ, SEGON REUS CF REDDIS I TERCER CF AMPOSTA

19-SET-2022

Ahir es va disputar el Torneig en honor al nostre estimat Manolo Año. Donar les gràcies per la seva participació tant al Cambrils Unió CF com al Reus CF Reddis. Tots 3 partits van acabar amb empat i tot es va decidir als penals sent el guanyador el Cambrils Unió, el Reus CF Reddis segon i el CF Amposta tercer.