Muntanyesa: Yoyo, Xavi, Edu, Siri, Juanan, Miguel Àngel, Marcos, Canto (Vicente 59´), Villegas, Víctor Álvarez i Xavi Jiménez (Dani Acosta, 80’).

Amposta: Diego, Manel, José Ramon (Raúl, 83´), Puig (Sergio Ruiz), Ubai, Yuri, Becerra (Ricki, 68´), Raúl Lucha, Rubial, Recio i De la Fuente.

Gols: 1-0 35´Xavi Jiménez, 1-1 37´Puig.

Àrbitre: Mesones González.
Targetes grogues: Xavi Jiménez, Siri, Vicente i Edu de la Muntanyesa i Becerra de l’Amposta.
Targeta Vermella: Gabi (68´)

Partit disputat al municipal de Nou Barris davant de 350 persones i amb una calor acusada.
La primera part l’Amposta va dominar i va crear diverses ocasions de gol molt clares, però va ser l’equip local qui es va avançar al marcador mitjançant Xavi Jiménez. A partir d’aquí el nostre equip va tornar a prémer l’accelerador i dos minuts desprès vam empatar el partit amb un gran cop de cap de Manolo Puig.

La segona meitat l’Amposta va baixar força l’intensitat del joc, el que va propiciar que l’equip local tingués dos o tres ocasions clares de gol que el nostre porter Diego  va aturar amb grans intervencions.
El resultat el podem considerar just atès que cada equip va tenir ocasions per poder guanyar el partit.
Encoratgem al nostre públic a que el proper diumenge acudeixi a l’estadi ampostí per ajudar al nostre equip enfront al Badalona.