BADALONA B  2

AMPOSTA: Diego, Manel (Gerard, 64’), Puig, Jose Ramon, Ubay, Yuri, Ruibal, Lucha, Sergio Ruiz (Ricardo 71’), Recio (Jonathan 75’) i De La Fuente.

BADALONA B: Ruben, Saviote, Sergio, Rubi (Hector 5’), Jose, Marcelo, Hernandez, Marcel (Eric 45’), Suarez, Albert i Lopez (Ramon 67’)

GOLS: 0-1 Marcelo (14’) 1-1 Lucha (19’) 2-1 Lucha (27,) 2-2 Ramon (86’).

Àrbitre: De San Nicolás. TG. Yuri, Gerard, Recio i Puig per part local. Sergio i Ramon per al Badalona B. TV. Diego de l’Amposta al minut 72’.

Partit disputat al Municipal d’Amposta davant de 700 persones. La primera part va resultar molt distreta amb alternances al marcador. Primer es va avançar l’equip visitant amb un gran gol de xut creuat per part de Marcelo, però ben aviat el nostre capità Raül Lucha va aconseguir amb un impressionant xut l’empat a 1.
No va trigar massa en tornar a aparèixer el mateix Raül Lucha per establir el 2-1 al marcador també d’un gran xut creuat aquesta vegada amb la seva cama dreta. L’equip local va continuar insistint però sense sort per anar al descans amb més avantatge al marcador.

La segona part va començar amb un Amposta en busca de solventar el partit però el domini va ser infructuós i poc a poc l’equip visitant va començar a avançar les seves línies, fins al minut 72’ quan es va produir la jugada de l’expulsió del nostre porter Diego, per tocar la pilota amb la mà fora de l’àrea segons el criteri de l’àrbitre.

A partir d’aquesta jugada l’equip visitant va pressionar més, fins que va arribar el gol de l’empat. També el nostre equip va gaudir d’alguna jugada més de gol però sense sort de cara a la porteria contrària

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Crònica Jornada 2