AMPOSTA: Diego, Manel, Puig (Raúl Hernández 57’), José Ramon, Ubay, Yury, Raül Lucha, De la Fuente (Becerra, 85’), Sergio Ruiz (Riki 72’) Recio i Ruibal.

TORTOSA: Àlex, Joan, Laio (Vilanova, 80’), Jose Ramon, Adell, Carlos Herrero, Jaime, Badia, Manel Cazorla, Aleix (Joel 56’) i Subi (Dela Torre 56,).

ÀRBITRE: Severino Ramos Manzaneque.

TG. Puig, Raul Hernandez i Riki per part de l’Amposta. Laio, Joan i Jaime per part del Tortosa.

GOLS: Aleix (35’) 0-1 Ruival (52’) 1-1, Sergio Ruiz (65’) 2-1 i Joel (80’) 2-2.

Partit disputat al municipal d’Amposta amb molt ambient a les grades. El derbi va ser molt vibrant i amb bon joc sobretot per part de l’equip ampostí. La primera part va ser, sobretot al principi, de tempteig per part dels dos equips. A mesura que anava passant el temps el joc es va anar fent molt més vistós i ràpid. El Tortosa va aprofitar una acció desafortunada de l’equip local per avançar-se al marcador, cosa que va complicar molt el partit per l’equip local però que va continuar lluitant.

La segona part si que va ser clarament per l’equip blanc i negre i prompte va capgirar el marcador amb dos gols espectaculars,  el primer de Ruibal i el segon en una acció personal del nostre gran davanter Sergio Ruiz. L’equip local va continuar insistint amb el seu domini però sense fortuna fins que va arribar una jugada discutible el la que l’àrbitre va xiular una falta molt rigorosa i que llançada per Joel va significar el gol de l’empat final.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Crònica Jornada 4