C.F. AMPOSTA  1
C.D. MORELL  0

AMPOSTA: Diego, Manel, Lucha, Puig (Sergio Ruiz 86’), Ubay, Gerard, De La Fuente (Riki 75’), Yuri, Becerra, Recio i Ruibal (Raul, 23’)

EL MORELL: Moragon, Raul, Robert, Eric, Anton, Cristian, Coello, Tiko, Feliu (Barreda 57’), Sergio Martin i Valerio (Carrion 73’).

Àrbitre: Jimenez Sanchez. TG: Yuri,Lucha,Becerra,Riki i Sergio Ruiz per part local i als visitants Raul i Coello.

GOLS: Raül al minut 85 1-0

Partit que va servir per aconseguir la primera victòria davant l’afició ampostina.
La primera part va ser de molt de centrecampisme sense gaires arribades a les dues porteries. La segona part es va iniciar amb un tímid control del partit per part visitant però sense gaire perill per la porta local però a mesura que anava passant el temps l´equip local va fer molta pressió a la porteria contrària i poc a poc es va anar aproximant amb perill fins que a falta de cinc minuts Raül va establir l´únic gol del partit, que serveix per posar a l´Amposta a una bona posició a la taula classificatòria.