Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Crònica Jornada 12 (11/11/07)

7/11/2007

Temporada 2007-2008 Primera Catalana -28/10/2007), 12ª Jornada.

C.F AMPOSTA  2
BENAVANET  0

AMPOSTA: Diego, Manel Subirats (Jose Lucha 73’), Raul Lucha, Puig, Ubay, Gerard (Sergio Ruiz 76’), Raul Hernandez (Riki 71’), Yuri, Joseph Becerra, Recio i De La Fuente.
 
BENAVENT:  Ballesteros, Tosas (Marcelo 60’), Radulovic, Peña, Viladegut, Dani, Marchal, Alex (Padilla 74’), Escurra, Rey i Riera.
 
ÀRBITRE: Martin Varas. TG. Becerra i Raul Hernandez per part local, Pela, Dani, Ruben, Riera i Viladegut, per part del Benavent.
 
GOLS: Ubay (28’) 1-0, Josep Becerra (66’) 2-0.
 
Bon partit de l’Amposta davant un equip que va deixar jugar i va intentar jugar, però que l’Amposta va dominar la gran majoria del partit. La primera part va transcórrer des de bon principi amb domini de l’equip local pressionat molt a munt a fi efecte d’intentar marcar prompte i obtindre la tranquil·litat que dona anar per davant al marcador, cosa que fva per part del nostre jugador Ubay al pentinar de forma magistral una rematada de Yuri.
L’Amposta va insistir sense resultat positiu de cara a porteria. Al principi de la segona part semblava que el Benavent intentava aconseguir guanyar la batalla al centre del camp però aquesta línea medul·lar de l’Amposta va tornar a dominar la situació i poc a poc van incrementar la pressió sobre la porteria del Benavent fins que en un rapidíssim contraatac del davanter ampostí Becerra  pràcticament va sentenciar el partit que encara va gaudir d’una gran jugada personal de Riki que va acabar en penal favorable a l’equip ampostí que el porter contrari va saber aturar.
 
Bé, aquesta victòria significa la quarta victòria consecutiva i esperem que no es trenque la ratxa tot i saben que cada partit es més complicat que l’anterior però confiem amb el nostre equip que està en un moment de forma molt bò i del que m’agradaria destacar el gran grup que se està formant en el qual cada jugador aporta el seu nivell tècnic però també el seu nivell com a persona i destacar també els nostres tècnics que tot i les lesions que han tingut poc a poc estan traent el màxim rendiment dels jugadors.

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta