Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

C.F. AMPOSTA  1
PRAT  1

AMPOSTA: Diego, Lucha, Jose (Ruibal, 87), Puig, Ubay, Yury, Riki (Sergio Ruiz 40’), Raul (Gerard 77’), Josep Becerra, Recio i De La Fuente.

PRAT: Toni, Ivan Barrientos, Murillo (Costa 84’), Comas, Ernest, Mendoza (Ochoa 87’), Ezquerra, Fuenetes, Marc (Jaco 63’) i Rubio.

ÀRBITRE: Fernández Pérez. TG: Becerra i Yury per part local i Fuentes i Ezquerra per part visitant. GOLS: Rubio 24’ 0-1 Ubay 41’ 1-1.

Partit disputat al municipal d’Amposta davant d’unes 700 persones i que va significar el final d’una bonica trajectòria de 513 minuts sense encaixar l’equip ampostí cap gol.

El Prat es va mostrar més incisiu a la primera part que l’equip local i va dominar més; fruit d’aquest domini va arribar la jugada desgraciada del primer gol de la tarda en una desafortunada acció de la defensa local en deixar la pilota a peus del seu davanter més perillós i que va rematar a plaer al fons de la porteria local.

Aquest gol lluny de posar nerviós a l’equip ampostí el va fer créixer al camp i poc a poc es va anar fent amb el control del partit. Tot i això el Prat continuava estant ben situat al camp i dificultant molt el joc local fins que avans del descans, amb una jugada per la banda centrada a l’interior de l’àrea i Ubay d’esplèndid remat va establir l’empat al marcador.

La segona part l’equip local va apretar més les dents i el Prat es va defensar amb molt ordre, la batalla estava molt equilibrada al centre del camp i costava molt arribar a les porteries tot i així l’equip local si va aproximar més que el Prat, i ja a les acaballes del partit ocasió per a tots dos equips la de l’Amposta la va rebutjar el pal i la del Prat la va aturar el nostre porter Diego.

Esperem tornar a començar una altra ratxa positiva i poder continuar a la part alta de la classificació, el diumenge ens espera un altre partit important al camp del Roda Barà.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Crònica Jornada 14 (25/11/2007)

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta