Jornada 2 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 3 d’octubre. ROQUETENC B 1 - CF AMPOSTA B 0

3/10/2015

Onze inicial: Pous, Serrano, Pepe, Ortiga, Aleix, Pani, Loreto, Bayo, Rachid, Juanito i Joel.
A la banqueta: Ruben, Oriol, Manel Gas, Vìctor i Martos.

Partit molt igualat i amb poques ocasions. Al minut 30 l’Amposta s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Rachid després de fer una entrada amb la planxa en una pilota dividida amb el porter, hi ha hagut una picabaralla i els perjudicats han estat els ampostins ja que el porter del Roquetenc és el que ha començat aquesta i no ha vist cap targeta. Els locals han apretat i gràcies a l’encert de Pous no han marcat.
A la segona meitat el jugador número 20 que acabava d’entrar s’ha anticipat a la defensa ampostina per rematar a gol una bona centrada en una recuperació de pilota al mig camp. A partir d’aquí el partit s’ha trencat i no s’ha vist gens de futbol. Destacar que al minut 80 unes clares mans a l’àrea del Roquetenc haguéssin canviat el resultat però l’àrbitre no les ha xiulat. Als darrers minuts del partit, Víctor també ha estat expulsat.

Els principis no són fàcils i aquest n’és un, però tenim tota la confiança en que els homes de Cristian ens faran passar unes bones tardes de futbol a l’estadi.

La jornada que ve ens visita el Jesús Catalònia ’B’. Us esperem. Ànims jugadors!!