Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

FINAL QUADRANGULAR DE FALSET. CF AMPOSTA 0 UE VALLS 3

6/8/2016

QUADRANGULAR A FALSET.
La UE. Valls s’emporta el torneig quadrangular de Falset.
A la primera semifinal El CF. Amposta es va imposar per 0-2 al Falset, dos gols d’Ivan González als minuts 42 i 44 van servir per arribar a la final on el conjunt del Montsià va ser molt superior a l’equip local.
ALINEACIONS:
CF. FALSET: Gerard Orbé, Sergi Molina, Joan Piqué,Juan Pérez, Alfonso, Robert Sánchez,Said Amghar,Brahim Abeddar, Pau Ribes, Joaquim Torné, Julià Piqué,Musta Amghar.
A la banqueta: Roger Jose,Víctor Descarrega, Guillem Fores,Lluís Vilella,Kevin Carranza, Bernat Guiu, Oriol pova, Oriol Valldepera.
Entrenats per Cristian Carranza,assistit per Oriol Artiol.

CF. AMPOSTA:Àlex Iniesta, Xavi Cardona, Jonathan Tomàs, Francesc Corella, David medina, Aleix Llobet, Eudald,Isaac, Quim Cardona,Felipe, Ivan González.
A la banqueta: Nasi, Guillem(PS), Pau Valmaña, Omar,Erik,Versiano.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

A la segona semifinal la UE. Valls va superar als penals al CF. Batea després d’arribar al final dels quaranta cinc minuts amb empat a un gol al marcador.

El tercer lloc va ser pel Batea després d´ imposar-se per 3-0 al marcador a l´anfitrió Falset.

A la final arribarien la UE. Valls i el CF. Amposta.
Els homes de Jose Miguel López van demostrar tenir a hores d’ara un equip més conjuntat que els d’Albert Company que aquesta temporada comença un nou cicle amb només quatre jugadors que continuen de la temporada anterior.
Una desafortunada jugada al minut 2 de partit, va suposar l’1-0 al marcador pel Valls després que l’esfèric se li escapés de les mans una pilota que semblava que el porter Guillem ja avia agafat. El gol se l’hi donaria a Albert Plana.
Al minut 11 un altre cop Albert Plana transformava el 2-0 al marcador.
A partit d’aquí l’Amposta s’ha sentit més còmode sobre el terreny de joc, encara que sense arribar en perill sobre la porteria del Vallenc Víctor.
Ja a les acaballes del partit Joel Merino anotaria el 3-0 definitiu al marcador.
Just resultat sobre el que s’ha vist avui a la final del quadrangular de Falset, on la UE. Valls ha tingut mes ofici sobre el terreny de joc i un CF. Amposta en periode d’adaptació de la renovada plantilla.
ALINEACIONS

UE. VALLS.Víctor, Pere Valcells,Botero, Martí Fàbregues, Molinos,Erik, Oscar,Jose Castro, Albert Olana, Ferri,Genís.
A la banqueta:Eduardo Güell, Pedro Huertas, Pedro Díaz, Cristian Teruel, Ramon Giró, Albert Martí, Edgar López.
Entrenats per Jose Miguel Lopez.

CF. AMPOSTA: Guillem Pallisé, Xavi Cardona, Jonathan Tomàs, David Medina, Pau Valmaña, Isaac,Omar,Versiano,Felipe, Nasi,Erik.
A la banqueta: Corella,Iniesta, Aleix,Eudald, Quim Cardona, Ivan González.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta