Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 18 de setembre. CF AMPOSTA 2 - CF LA RIERA 0

18/9/2016

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CLUB FUTBOL AMPOSTA

El CF Amposta suma els tres punts davant d’un CF Riera que ha plantat cara al combinat entrenat per Albert Company que ha sumat els nou punts possibles de l’inici de lliga.
La primera meitat ha estat de clar domini local, tenint la possessió de pilota i dominant el partit.
La riera només ha tingut alguna possibilitat a pilota aturada que ha resolt molt bé Àlex Iniesta.
L’Amposta per la seva part ha tingut alguna ocasió sense perillar la porteria del conegut porter per l’afició ampostina Víctor Contreras. Ja als minuts finals del primer temps ha estat quan l’Amposta ha pogut marcar el gol, primer Ivan González enviava d’un fort xut la pilota fregant al pal de la porteria visitant. Ja al minut de descompte del primer temps,després d’un córner Jonny enviava la pilota al travesser de la porteria visitant, sense poder així l’Amposta marcar el merescut gol a la primera meitat. Arribaria el descans.
A la segona meitat La Riera ha seguit defensant ordenadament la seva porteria, encara que volent sortir a la contra, cosa que les bones posicions defensives de l’Amposta ho evitaven.
Al minut 7 de la represa Víctor Contreras és lluïa evitant el gol d’un fort xut de Quim Cardona que buscava posar la pilota ajustat al part dret de la porteria rival.
Era el minut 24 de la segona meitat quan l’arbitre assenyalava unes clares mans dintre l’àrea gran de La Riera i el conseqüent penal favorable al Cf. Amposta. Isaac Casanova anotava el primer gol per un Amposta que ha hagut de treballar moltíssim per poder trencar la veterana i física defensa de La Riera.
A partir d’aquí La Riera obligat a estirar les seves línies ha deixat uns espais que de seguida l’Amposta ha aprofitat. Una contra de l’equip ampostí finalment Arnau donava una assistència a Ivan González per anotar el definitiu 2-0 al marcador, era el minut 31 de la segona meitat.
A partir d’aquí l’Amposta s’ha limitat a controlar el partit.
Quan faltaven cinc minuts per acabar el matx és xiulava un penal a favor de La Riera que el porter ampostí Àlex Iniesta aconseguia parar evitant així el gol visitant.
Ja als minuts de descompte era Erik qui estavellava la pilota a la creueta de la porteria de Contreras, no podent pujar per poc al marcador el que hagués pogut significar el tercer gol local.
Arribaria la fi del partit, on La Riera no ha posat les coses fàcils a l’Amposta que tot i així guanyaria l’encontre, aconseguint d’aquesta manera sumar els nou punts possibles amb aquestes tres primeres jornades de lliga.
La propera jornada serà diumenge dia 25 de setembre a les 17.30 hores a Torredembarra.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Àlex Iniesta, Aleix Llobet, Cristo,Pau Valmaña,Jonny (Corella min.83), David Medina,Versiano (Arnau min. 46),Isaac (Omar min.74), Quim Cardona (Eudald min.74),Felipe, Ivan González(Erik min 89).
També a la banqueta el porter juvenil Josep i Jonathan Tomàs.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 18 de setembre. CF AMPOSTA 2 - CF LA RIERA  0