Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 9 d’octubre.: CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA 3

9/10/2016

CRÒNICA OFICIAL DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA:

El CF. Amposta s’endú els tres punts del partit de rivalitat ebrenca en derrotar al CF. Camarles i així seguir contant els partits com victòries al present campionat de lliga.
El partit començava en respecte mutu pels dos conjunts, encara que les ocasions no tardarien a arribar.
L’Amposta s’avançava al marcador al minut 20 de partit, una assistència de Felipe a Quim Cardona qui batria al porter Aitor.
El Camarles només arribaria a perillar la porteria d’Àlex Iniesta a pilota aturada durant els primers minuts. En una de les poques aproximacions dels locals en jugada arribaria el gol d’Edgar Samper. Era el minut 25 de l’encontre.
Ivan González tornaria a avançar a l’Amposta al marcador 1-2,era l’última jugada de la primera meitat, un xut a mitjana alçada res podia fer el porter local. Arribaria el descans.

A la represa de l’encontre l’Amposta ha sortit pressionant als locals, no deixant d’aquesta manera arribar el perill a la porteria de Iniesta. L’Amposta ha tingut les seves ocasions a pilota aturada i de llançaments des de fóra l’àrea que no feien perillar la porteria d’Aitor.
En una de les poques aproximacions del Camarles a l’àrea ampostina arribaria l’empat al marcador, era el minut 71 de partit Raül Teixidó assistia a Marcos per batre a Iniesta.
El partit transcorria, i quan ja l’empat al marcador semblava inamovible, Eudald Recasens assistia una pilota a Felipe que transformaria el definitiu 2-3 al marcador, fregant ja els 90 minuts reglamentaris.
Tres minuts d’afegit i arribaria el final del matx, on els homes d’Albert Company han tret un magnific resultat contra un molt bon equip.
Dissabte vinent desplaçament al Vendrell per disputat la setena jornada de lliga contra l’equip local, amb l’objectiu de continuar amb la bona dinàmica lliguera.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Iniesta, Jan, Jonathan Tomàs, Pau Valmaña,Jonny, David Medina,Versiano (Eudald min. 46), Isaac (Omar min. 66), Quim Cardona (Arnau min. 46),Felipe (Aleix Llobet min. 89), Ivan Gonzalez (Cristo min. 89).