Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6 Dissabte 15 d’octubre. CE VENDRELL 0 - CF AMPOSTA 2

15/10/2016

Continua el sensacional inici de temporada i avui el CF Amposta ha aconseguit la setena victòria consecutiva. El partit ha començat dominat per l’equip rival però poc a poc el CF Amposta s’ha fet amb el control i poc abans del descans ha arribat el gol de Ivan. A la segona part, jugada a mitja llum per manca d’il·luminació al camp, l’equip local ha sortit amb més força i ha dominat el partit. A l’últim minut Isaac de penal ha sentenciat. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic una setmana més.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6 Dissabte 15 d’octubre. CE VENDRELL 0 - CF AMPOSTA 2
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta