Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

ÀLBUM OFICIAL DE CROMOS DEL CF AMPOSTA. Presentació divendres 2 de desembre 18:30 hores

2/12/2016

EL C.F. AMPOSTA JA TÉ EL SEU ÀLBUM DE CROMOS!!!!! 

Aquesta temporada els autèntics protagonistes en l’intercanvi de cromos a les escoles, places i carrers d’ Amposta no seran els ídols de la Lliga, la Premier League o el Mundial... sinó tots i cadascun dels integrants del C.F. AMPOSTA.
Tenir un àlbum de cromos personalitzat era un luxe que fins fa molt poc només els clubs de Primera Divisió podien permetre’s. 
Amb aquest objectiu, durant alguns mesos el C.F. AMPOSTA i l’empresa CROMOGAL han treballat colze amb colze per donar forma a la col·lecció de cromos de la temporada 2016-2017. 
Aquesta col·lecció està formada per cromos a tot color de tots els membres del nostre Club gaudint de la seva gran passió.
Aquest projecte s’ha pogut fer realitat gràcies a Cromogal Publicaciones Deportivas, empresa dedicada a l’elaboració d’àlbums personalitzats per a clubs, entitats esportives o associacions de tota Espanya i Europa.
Si amb el treball del Club ja aconseguim valors tan rellevants com la pràctica esportiva, el treball en equip, l’esforç, la constància… amb aquesta publicació i a través de l’intercanvi de cromos s’enfortiran els vincles entre el Club i els seus integrants, seguidors, socis i simpatitzants.
Els sobres de la col·lecció oficial podran ser adquirits al preu d’1 euro per sobre a les instal·lacions esportives del C.F. AMPOSTA el dia de la presentació,que serà el avui divendres dia 2 de desembre a les 18:30 hores. així com en els establiments col·laboradors: DULCES KRIS, LLIBRERIA PONT DEL GRAU, KIOSKO MERCEDES FERRÉ ANDREA, LLIBRERIA PAPERERIA ALBA, ART89 i LA FERRERIA DOLÇA.

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : ÀLBUM OFICIAL DE CROMOS DEL CF AMPOSTA. Presentació divendres 2 de desembre 18:30 hores

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta