Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 8 de gener. CF AMPOSTA 4 - CF BATEA 1

8/1/2017

Contundent victòria del CF Amposta que ha dominat tot el partit. A la primera part als sis minuts Isaac ha fet el primer gol, i l’equip ben posicionat ha dominat; en l’únic xut a porta de tota la primera part i en una contra ha empatat l’equip rival. A la segona part ràpidament al minut 7 Eudald desfeia l’empat, i Arnau i Isaac han completat la golejada, que hagués pogut ser més àmplia. Felicitem als jugadors i al cos tècnic pels tres punts que ens permeteixen estar a un punt del primer classificat.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 8 de gener. CF AMPOSTA 4 - CF BATEA 1