Jornada 31 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 de maig. CD TORTOSA 1 - CF AMPOSTA 1

7/5/2017

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA

El derbi ebrenc de Segona Catalana acaba amb un empat al marcador, on la tarda de futbol a l’estadi Josep Otero de Tortosa a estat una gran festa del futbol de les nostres terres. Molta afluència d’espectadors, cordialitat, esportivitat i bon tracte han estat presents el dia d’avui.
Els dos conjunts es tenien un respecte mutu, amb imprecisions a causa de les fortes pressions dels jugadors rivals. Els dos conjunts han portat el domini altern al terreny de joc, amb arribades a les dues àrees que molt bé resolien els porters. Els minuts transcorrien i el marcador no es movia, un xut de Jan Esteller sortia alt per dalt la porteria d’Eudald, era la primera ocasió dels ampostins quan poc feia falta per arribar a la mitja hora de partit. Per l’altra banda el Tortosa ocasionava perill per banda dreta, amb les arribades d’Albert Arnau. Per poc més donaria la primera meitat, arribaria el descans amb l’empat a zero inicial.
A la represa la tònica del partit no canviava, i el matx era un anar i tornar a les dues àrees.
Quan faltaven deu minuts de partit ha arribat el gol visitant, una centrada per banda esquerra de Jonathan Tomàs molt bé pentinaria de cap Ivan González, i d’aquesta manera fer pujar el zero a un al marcador.
Després del gol l’Amposta ha pogut en dues contres sentenciar el partit, però no han estat encertats als últims metres.
Ja fregant el temps reglamentar, Virgili ha aconseguit empatar el partit en rematar al fons de la xarxa de Guillem una centrada des de la banda esquerra de l’atac tortosí. Arribaria la fi del matx, just resultat pel que s’ha vist al terreny de joc, però amb un equip ampostí que li ha faltat ben poc per emportar-se els tres punts el dia d’avui del camp del líder Tortosa.
La setmana vinent rebrem a l’estadi ampostí al Cambrils Unió, amb l’intenció d’aconseguir el tres punts i intentar esperar una ensopegada del Valls, que a tres punts d’avantatge sobre l’Amposta ocupa la segona plaça de la classificació general.

ALINEACIONS CF. AMPOSTA: Guillem, Jan (Aleix min. 70), Pau Valmaña, Jonathan Tomàs, Jonny, David Medina, Arnau (Quim Cardona min. 65), Omar, Eudald (Versiano min. 86), Felipe (Andreu min. 76), Ivan Gonzalez (Paez min. 82).
També a la banqueta Alex Iniesta i Corella.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 31 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 7 de maig. CD TORTOSA 1 - CF AMPOSTA  1