Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 31 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 6 de maig. CF AMPOSTA 4 - CF CANONJA 1

6/5/2018

Sensacional i molt important victòria per 4 gols a 1 del CF Amposta. En una primera part insulsa i sense ocasions s’ha arribat al descans amb el marcador inicial. Sortida en tromba de l’Amposta i Páez magistral de vaselina ha fet el primer gol al 46. Deu minuts més tard Isaac ha fet el segon de penal. A partir d’aquí domini total i tercer gol de Quim. El partit ha entrat en una dinàmica poc esportiva de l’equip rival que ha provocat un allau de targetes. Al minut 82 gol del Canonja però Arnau ha sentenciat al descompte. Felicitats jugadors i cos tècnic. Diumenge que ve 13 de maig 17:00 hores juguem al camp del CF Gandesa.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 31 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 6 de maig. CF AMPOSTA 4 - CF CANONJA  1
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta