12/8/2018

Derrota per la mínima del CF Amposta 1 a 2 contra el Reus B Cambrils, equip de Tercera Divisió, en el partit de Festes Majors d’Amposta. S’ha avançat al marcador en una ràpida contra l’equip visitant al minut 6, però el CF Amposta ha aguantat be i ha creat perill. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. Al minut 61 ha empatat Galera i finalment al minut 75 el Reus B ha aconseguit el gol de la victòria. Molt bones sensacions ha oferit el CF Amposta. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PARTIT FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Diumenge 12 d’agost:. CF AMPOSTA 1 - CF REUS DEPORTIU B CAMBRILS 2