PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: Diumenge 19 d’agost. UD JESÚS Y MARIA 0 - CF AMPOSTA 5

19/8/2018

Penúltim partit de pretemporada del CF Amposta resolt amb una còmoda victòria per 0 a 5 contra el Jesús y Maria. Primera part amb moltes interrupcions i una calor asfixiant, tot i així ha arribat el primer gol de Sergi José al minut 21 i així s’ha arribat al descans. A la segona part el CF Amposta ha accelerat el ritme i han vingut per aquest ordre els gols de Quim, Sergi José, Galera i Isaac. Diumenge que ve últim assaig de pretemporada al Trofeu Mariano Toha 18:00 hores contra el CD Tortosa.

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: Diumenge 19 d’agost. UD JESÚS Y MARIA 0 - CF AMPOSTA  5