Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 30 de setembre CD TORTOSA 2 - CF AMPOSTA 2

30/9/2018

Gran partit del CF Amposta al camp del líder, que ha empatat però ha estat mereixedor de la victòria. Al minut 3 s’ha  avançat l’equip local, però resposta contundent de Quim als minuts 9 i 16 que li ha donat la volta al marcador. Molt superior l’Amposta a la primera part i un arbitratge una setmana més en contra no xiulant un clar penal a Arnau. Segona part de domini altern i al minut 74 ha arribat l’empat final. Destacar la lesió de Jony que pot ser greu. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve 7 d’octubre rebrem a casa al Gandesa.

[img1[
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 30 de setembre CD TORTOSA 2 - CF AMPOSTA 2