Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 18 de novembre. CF AMPOSTA 1 - AT. MORA LA NOVA 0

18/11/2018

Segona victòria de la temporada del CF Amposta en un partit dur i intens agreujat per les condicions meteorològiques. Inici de partit marcat per la lesió d’Isaac als 10 minuts i primera part de domini altern i poques oportunitats de gol. En empat a 0 s’ha arribat al descans. A la segona part el CF Amposta ha estirat més les línies de pressió i al final ha obtingut el premi del gol de Ferran Lluís al minut 88. Minuts finals de molta tensió al camp, però al final la victòria s’ha quedat a casa. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge vinent, 25 de novembre, anem a Ulldecona, partit a les 16:00 hores.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 18 de novembre. CF AMPOSTA 1 - AT. MORA LA NOVA  0