Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de setembre. CF AMPOSTA 3 - AT. RODA DE BARÀ 1

15/9/2019

Primera victòria de la temporada del CF Amposta que ha fet un gran partit contra un bon rival. Primera part igualada amb més ocasions per al CF Amposta. Lamentar la lesió als 20 munts de Marc. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part pas endavant del CF Amposta amb 2 gols seguits de Carles als minuts 48 i 50, el segon de gran vaselina. No es rendia el Roda que ha marcat al minut 76, però`ràpidament Carles al minut 78 ha establert el definitiu 3 a 1. Lamentar les lesions de Raul i Ayuso. Felicitem als jugadors i al cos tècnic la gran entrega i lluita al partit d’avui. El proper diumenge 22 de setembre a les 12:00 hores anem a La Canonja.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de setembre. CF AMPOSTA 3 - AT. RODA DE BARÀ  1