29/9/2019

Partit dur al Municipal d’Amposta que ha acabat en empat a 1. Primera part trabada amb un CF Amposta intentant superar les línies de pressió del rival amb poc encert. Ha arribat el descans amb empat a 0. A la segona el Montblanc ha estirat linees però eren més perilloses les arribades del CF Amposta i així ha arribat el gol de Miki al minut 59. Posteriorment hi ha hagut un claríssim penal a l’àrea del Montblanc. Al minut 77 en una falta directa ha empatat l’equip visitant. Fins al final moltes pèrdues de temps per part del Montblanc baix el consentiment arbitral. Diumenge que ve 17:30h. visitem al CF Ampolla.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 29 de setembre CF AMPOSTA 1- CF MONTBLANC 1