Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de novembre CF AMPOSTA 5 - CD RIUDOMS 0

10/11/2019

Gran victòria del CF Amposta per 5 gols a 0 contra el Riudoms. Inici igualat de partit, però a partir del minut 15 el CF Amposta ha tingut més possessió. Al minut 16 arriba el primer gol de Isaac de penal. A partir d’aquí l’equip ha jugat més ràpid i Guillem ha fet el segon gol al minut 38. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 2 a 0. La segona part ha estat un monòleg del CF Amposta i Angel, Carles i Aleix han completat la golejada. Felicitats a tots jugadors i cos tècnic. Diumenge que ve 17 de novembre 16:30 hores visitem al CF Camarles.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de novembre CF AMPOSTA 5 - CD RIUDOMS  0