JORNADA 15 DE RECUPERACIÓ SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 22 de febrer CE PERELLÓ 3 - CF AMPOSTA 0

22/2/2020

Partit recuperat de la jornada 15. Dura i contundent derrota del CF Amposta contra un bon equip en ratxa i experimentat. El partit ha començat amb domini altern i bon joc del CF Amposta fins al minut 25 primer gol local. A partir d’aqui joc insuls i sense ocasions de gol. La segona part s’inicia amb un domini clar i més ambiciós del Perelló que amb un xut desde fora l’àrea al minut 61 i una falta directa al 70 ha sentenciat el partit. Fins al final del partit molts canvis i comoditat del rival i res de perill del CF Amposta que només ha competit durant 25 minuts. Ocasió perduda de fer un pas endavant a la classificació. Diumenge que ve 1 de març a les 17:00 hores rebrem a casa al CF Ampolla.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : JORNADA 15 DE RECUPERACIÓ SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 22 de febrer  CE PERELLÓ 3 - CF AMPOSTA  0