Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 1 de març CF AMPOSTA 1 - CF AMPOLLA 0

1/3/2020

Tres punts d’or del CF Amposta en un partit molt disputat. El partit ha començat amb domini del CF Amposta però poc a poc l’Ampolla ha estirat linies i ha creat perill sobre la porteria local. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part el CF Amposta amb més pressió i orgull ha assetjat la porteria rival però no ha arribat el gol. Finalment al minut 79 un gran cop de cap de Carles han sentenciat el partit. Fins al final del partit anades i vingudes a cada porteria sense més. Dissabte que ve 7 de març 16:30 hores juguem al camp del CF Pobla de Mafumet B.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 1 de març CF AMPOSTA 1 - CF AMPOLLA  0
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta