Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 7 de març CF POBLA MAFUMET B 1 - CF AMPOSTA 0

7/3/2020

Derrota dolorosa i cruel al minut 93. I no és el primer cop aquesta temporada. El partit ha començat amb domini de l’equip local però sense ocasions de gol. Poc a poc el joc s’ha igualat, però abans del descans La Pobla B ha tingut més perill i Manel ha estat esplèndid. Descans en empat a 0. A la segona part el CF Amposta ha fet un pas més avant em busca de la victòria en més arribades i aproximacions a l’àrea local que s’han trencat per un penal a favor de l’equip local que ha anat fora. Quan l’empat pareixia inamovible i l’Amposta avocat en busca de la victòria al minut 93 després de molts rebots dins l’àrea de l’Amposta, l’equip local ha fet el gol que els ha donat la victòria. Decepció i impotència ampostina. Diumenge que ve 15 de març a les 17:00 hores rebrem a casa a La Sénia.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 7 de març  CF POBLA MAFUMET B 1 - CF AMPOSTA  0