Diumenge 20 de setembre PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. CF AMPOSTA 4 - CF GANDESA 1

20/9/2020

Gran partit del CF Amposta en el primer partit de la pretemporada davant de la seva afició, en front d’un rival de Primera Catalana. Sortida fulgurant del CF Amposta i primer gol de De la Torre al minut 5. L’ equip molt disciplinat s’ha imposat al Gandesa durant la primera part i al minut 44 De la Torre ha marcat el segon gol. En aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part no ha canviat el guió i Nacho ha marcat el 3 a 0 al minut 48. Al minut 84 Nacho ha fet el 4 a 0. Al minut 89 ha retallat distàncies el Gandesa fent el definitiu 4 a 1. Felicitem als jugadors i cos tècnic. També volem agrair a tots els socis i aficionats tant ampostins com del Gandesa l’exemplar compliment que han seguit de les mesures preventives del Covid-19.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Diumenge 20 de setembre PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. CF AMPOSTA 4 - CF GANDESA  1