7/8/2021

Primer partit de pretemporada del CF Amposta contra un rival dos categories superior, amb molt bones sensacions i gran joc. Inici del partit amb domini de l’Ascó que poc a poc s’ha anat diluint i l’AMposta ha igualat la possessió. Al minut 44 el CF Amposta ha fallat un penal. Descans amb empat a 0. Al minut 56 s’ha avançat l’Ascó i al 65 fa el segon de penal. Peke retalla distàncies al 69 i Ferran empata al 79. Quan l’Amposta buscava el tercer gol, l’Ascó marca i estableix el 2 a 3 definitiu. El segon partit amistós de pretemporada del CF Amposta serà el proper diumenge 15 d’agost (partit de Festes Majors) a l’Estadi Municipal d’Amposta a les 19:00 hores, contra un altre equip de Tercera Divisió, el CF Castelló "B".

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA.Dissabte 7 d’agost 19:30 hores CF AMPOSTA 2 - FC ASCÓ 3