Dissabte 11 de setembre PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA I PRESENTACIÓ DEL PRIMER EQUIP: CF AMPOSTA 2 - UE RAPITENCA 4

11/9/2021

Derrota injusta del CF Amposta en el derbi que tanca la pretemporada. El CF Amposta ha dominat el partit amb bon joc i ocasions fins al minut 68. Istoc de penal al minut 26 inaugurava el marcador, però abans del descans ha empatat la Rapitenca. Només començar la segona part gran gol de Peke que adelantava al CF Amposta, però en uns últims minuts fatídics del CF Amposta amb greus errades defensives i baixada de la pressió i del nivell físic han permés a la Rapitenca guanyar el partit.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Dissabte 11 de setembre  PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA I PRESENTACIÓ DEL PRIMER EQUIP: CF AMPOSTA  2 - UE RAPITENCA  4