Jornada 1 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 19 de setembre CF AMPOSTA 1 - UE ALDEANA 1

19/9/2021

Empat a casa del CF Amposta en el primer partit de lliga. Inici del partit amb domini altern i sense ocasions de perill. Al minut 25 Raul adelanta a l’Amposta amb un gran cop a la sortida d’un còrner. Només 2 minuts més tard ha empatat l’Aldeana i ha arribat el descans amb empat a 1 gol. A la segona part domini absolut del CF Amposta amb moltes ocasions de gol, un pal, un travesser i un porter rival que ho parat tot. Diumenge que ve primer partit fora al camp del CE Perelló. Ànims jugadors!!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 1 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 19 de setembre CF AMPOSTA 1 - UE ALDEANA 1