Jornada 11 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B Dissabte 27 de novembre. AT. MORA LA NOVA 1 - CF AMPOSTA 1

27/11/2021

Empat valuós del CF Amposta en un camp complicat i contra un difícil rival. Primera part de domini altern amb més eficàcia de l’equip local que s’ha avançat al marcador al minut 21. A la segona part el CF Amposta ha sortit a buscar el triomf amb un domini insistent que ha tingut el premi del gol de Felipe al minut 82. El proper cap de setmana no hi ha jornada de lliga. L’anècdota del partit és les noves samarretes del CF Amposta amb el patrocini de KIA-Ebre Mòbil Germans Gelida.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 11 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8-B  Dissabte 27 de novembre. AT. MORA LA NOVA 1 - CF AMPOSTA  1