Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 5 de febrer CF AMPOSTA B 0 - CF SANTA BĀRBARA 2

5/2/2022

Derrota del CF Amposta B en un partit gris i trabat i amb poques ocasions de gol per part dels dos equips. Primera part per oblidar.  Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part el partit s’ha acabat de trencar i el Santa Bārbara al minut 75 ha fet el primer gol. En pocs minuts per endavant no hi hagut cap reacciķ del CF Amposta B i el Santa Bārbara ha sentenciat de penal al descompte.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 16 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 5 de febrer  CF AMPOSTA B 0 - CF SANTA BĀRBARA  2

Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrōnic - informaciķ i avís legal