Jornada 3 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Dissabte 9 d’abril CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA 3

9/4/2022

Gran victòria del CF Amposta que es sitúa líder del grup i amb l’objectiu molt a prop. Només començar el partit al minut 1 el Riudoms ha fet el primer gol, gerro d’aigua freda, però gran reacció de l’equip, empatant Becerra al minut 11. Al minut 16 Àlex Lòpez ha capgirat el marcador. Domini absolut del CF Amposta arribant amb l’1 a 2 el descans. A la segona part el domini ha continuat i al minut 57 Marc López ha sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta gran victòria. El proper cap de setmana és Pasqua i no hi ha competició. Proper partit, jornada 4,  diumenge 24 d’abril CF Vilaseca - CF Amposta.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 3 Segona fase SEGONA CATALANA PERMANÈNCIA 8.2 Dissabte 9 d’abril CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA  3